Амераукан

Юрій S

Ветеран форума
Думаю що так... шукав у Франції.... наразі ще там не знайшов.. :( Бо то би для мене був найпростіший варіант.. ну чи приміром від Португалії і до Польщі... Інтернет принаймі не хоче нічого давати.... а от в Штатах знайшов, та ще і не далеко від кума.. :);:;: Та і в Європі вони мусять бути ... шукаю!:)
Різними мовами шукайте. Або, в разі чого, підключайте детективів-поліглотів )))
Пригадав історію, прочитану в якомусь журналі в 90-х роках. Люди з СРСР були у відрядженні в Індонезії чи десь там поруч і дуже хотіли купити яєць бійцівської птиці. Ніхто не продавав. А в готелі щоранку їм подавали варені яйця. Один вирішив випробувати долю і попросив наступного разу принести сирих яєць - мовляв, хочеться випити гоголь-моголь... Ну і привіз він ті яйця додому, проінкубував - вилупилося саме те, що шукав. :)

Romashka

Ветеран форума
Різними мовами шукайте. Або, в разі чого, підключайте детективів-поліглотів )))
Пригадав історію, прочитану в якомусь журналі в 90-х роках. Люди з СРСР були у відрядженні в Індонезії чи десь там поруч і дуже хотіли купити яєць бійцівської птиці. Ніхто не продавав. А в готелі щоранку їм подавали варені яйця. Один вирішив випробувати долю і попросив наступного разу принести сирих яєць - мовляв, хочеться випити гоголь-моголь... Ну і привіз він ті яйця додому, проінкубував - вилупилося саме те, що шукав. :)
Я так завжди шукаю... Ага, коли поїду наступний раз у Францію, піду в готель та і замовлю сирі яйця... :rolleyes: ;) ))))) може якраз...

PiratJo

Осваивается на форуме
Думаю що можна... можливо не просто так, але все ж.. У мене в планах є привезти звідти інк. яйце.... Не знаю ще правда чи це уже буде цього року, чи на наступний... Для цього потрібно багато підготовчих робіт провести, тому так кажу що не знаю. Найперше потрібно знайти яйце і домовитись за усе. Там у мене є кум, тому коли я усе знайду він буде повинен організувати усе решту! Думаю що є два варіанти доставки - літаком і кораблем... Я схиляюся до того, щоб робити два відправлення і одним і іншим щоб хоч трішки збільшити відсоток імовірності що хоч щось та і прийде добре... Просто шукаю собі рідкісне яйце, та і коли вже знайду і домовлюсь, то краще взяти трохи більше і роздвоїти на висилку ... :)
знайти якраз не проблема. На фейсбуку є купа американських груп присвячених тільки цій породі. Є навіть поштатно каталог заводчиків в США. Але читав, що в них проблема навіть перевезти яйце інкубаційне в Канаду, а документи мало хто береться робити

Romashka

Ветеран форума
знайти якраз не проблема. На фейсбуку є купа американських груп присвячених тільки цій породі. Є навіть поштатно каталог заводчиків в США. Але читав, що в них проблема навіть перевезти яйце інкубаційне в Канаду, а документи мало хто береться робити
Може і так... я лиш висловив те що чув і свої думки з цього приводу.... Особисто такого ще не робив...

Сергій

Ветеран форума
Думаю що можна... можливо не просто так, але все ж.. У мене в планах є привезти звідти інк. яйце.... Не знаю ще правда чи це уже буде цього року, чи на наступний... Для цього потрібно багато підготовчих робіт провести, тому так кажу що не знаю. Найперше потрібно знайти яйце і домовитись за усе. Там у мене є кум, тому коли я усе знайду він буде повинен організувати усе решту! Думаю що є два варіанти доставки - літаком і кораблем... Я схиляюся до того, щоб робити два відправлення і одним і іншим щоб хоч трішки збільшити відсоток імовірності що хоч щось та і прийде добре... Просто шукаю собі рідкісне яйце, та і коли вже знайду і домовлюсь, то краще взяти трохи більше і роздвоїти на висилку ... :)
Кораблем буде довго. Загнуться ті яйця.

Romashka

Ветеран форума
Кораблем буде довго. Загнуться ті яйця.
Та може не загнуться за яких 2-3 тижні :rolleyes: Кораблем також можна розділити на 2 варіанти...- перший це вантажним (думаю довше), а інший це з людьми в багажі... (думаю швидше) ... люди ж не пливуть з Штатів в Європу місяць?..:rolleyes: напевно яких декілька днів..

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі