• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Анатомия и особенности строения тела птицы.

serega UA

Moderator
Команда форуму
Генетика дала сбой .
Вам , ген указать ?:)
було б цікаво почитати про цей ген.
Причина в даному випадку інша. Генетика ні до чого, генетично з куркою все гаразд...
В наведеному прикладі маємо гормональный збій, обумовлений патологією ендокринної та нейрорегуляторної систем...

PAVA

Moderator
Команда форуму
Причина в даному випадку інша. Генетика ні до чого, генетично з куркою все гаразд...
В наведеному прикладі маємо гормональный збій, обумовлений патологією ендокринної та нейрорегуляторної систем...
І я теж так думаю.Але дивно тоді що вона несеться.

GRIZ

Активный форумчанин
саме цікаво, що шпора тільки на одній лапі, напевно це патологія. Чим вона спричинена? Можливо генетично. На зарубіжних сайтах пишуть про курей із шпорами, які передають цю ознаку наступному поколінню, але шпори на обох лапах.:confused:

serega UA

Moderator
Команда форуму
І я теж так думаю.Але дивно тоді що вона несеться.
Нічого дивного. Гормони діють комплексно..., якщо не заглиблюватись до самих глибин... В жінок теж прикладом росте волосся на ногах і чим більше тестостерону в організмі, тим відчайдушніше;) вони борються з цим явищем, але при тому всьому це не заважає народжувати дітей та вигодовувати їх молоком:p

• Нравится
Реакції: GRIZ

GRIZ

Активный форумчанин
Нічого дивного. Гормони діють комплексно..., якщо не заглиблюватись до самих глибин... В жінок теж прикладом росте волосся на ногах і чим більше тестостерону в організмі, тим відчайдушніше;) вони борються з цим явищем, але при тому всьому це не заважає народжувати дітей та вигодовувати їх молоком:p
в даному випадку в "нашої дами" волосся росте на одній нозі.:D

GRIZ

Активный форумчанин
якщо вже сильно захотіти, можна було б взяти курчат з під цієї курки, тоді побачили б чи ця ознака успадковується.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі