• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Антверпенська карликова бородата

PAVA

Moderator
Команда форуму
Спасибо,Женя.Напиши о своих впечатлениях о них.ПЖЛ
 

евгений

Активный форумчанин
Алла они карлики,живут в теплицы где у меня стоят клетки с перепелками. Купил для Сына, у них 97 балов выше не бывают.
 

Мари

Форумчанин
Ну тут на форумі такої породи не знайшла якщо прогледіла то прохання адміна видалити тему.Пташка красива та цікава.
Антверпенська карликова бородата

Походження: зовні близькі до цієї породи кури відображені вже в XVII столітті на картинах Альберта Кіпа. У 1817 р вперше Антверпенські карликові бородаті згадуються у французькій літературі.

Історія породи: на виставках з 1880 р демонструється птах самих різних варіантів забарвлення. Первісне походження - міста Антверпен і Брюссель. У 1904 р засноване бельгійське суспільство породи. У Німеччині ще в 1905 р ці кури вважалися підвидом бентамок. Порода прийшла в сильний занепад після закінчення Другої світової війни, в 1945 р Проте вже в 1954 р засноване спеціальне Суспільство породи.

Форма тіла і голови: округлий широкий корпус. Сильно оперена шия з рясною гривою; у курей добре сформований загривок. Від короткої спини по округлої запалими лінії піднімається злегка віялоподібні дуже високо піднятий хвіст з шаблевидними і загостреними верхніми пір'ям. Підкреслена повна широкі груди (напівкруглої форми). Округлий, добре виконаний живіт. Назва породі дано за особливостями голови. Повна борода і баки, що прикривають сережки та мочки. Маленький пінистий Розо-видний гребінь. Колір очей різний і залежить від циста оперення. За рахунок коротких гомілок досить низький зріст.

Варіанти забарвлення: золотістогрівий, з червоним сідлом, серебрістогрівий, чорно-білий колумбійський (світлий), жовто-чорний колумбійський, перепелячий, блакитно-перепелячий, сріблясто-перепелячий, чорний, перлинно-сірий, блакитний облямований, білий, жовтий, червоний, яструбиний , з сріблястою окантовкою, жовтий з білими плямами, перлинно-білий рябий (перловий з білими плямами), фарфоровий, ізабелловий-фарфоровий.

Особливості: привабливий зовнішній вигляд, надавав бородатою головою, семенящей ходою і сміливим поведінкою. Зміст, відповідне породі, можливо і в обмеженому просторі.

 

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,398
Дописи
110,193
Користувачі
2,291
Новий користувач
Stefanseno
Угорі