Барбёзьё, Poule de Barbezieux

Игорь 67

Осваивается на форуме
Ви - адвокат і намагаєтесь захистити "слабкого"? Тримаєте цю породу? Хочете її завести? Не згодні, що вона схожа на мінорку? Вважаєте, що людина "отбирает лучшие экземпляры"? Де ж вони, ті екземпляри? За якими критеріями були відібрані? І де гірші, з яких вони були відібрані? Поки що з вищенаведених постів мені були неочевидні такі висновки, не знаю, з чого Ви це взяли... Обгрунтуйте, будь-ласка, свою позицію...writingpng
Насчет схожести (только внешней)- я не отрицал. Вы невнимательно прочитали мой предыдущий пост - "...хотя есть некоторое внешнее сходство." По поводу брака, встречающегося у данной породы- так назовите хоть одну породу кур, у которой 100% в потомстве не бывает брака. Надо, конечно, производить жесткую отбраковку. На это нужно время. И с ЛЮБОЙ ПОРОДОЙ нужно работать. Что, человек, и старается делать. Я держу Барбёзьё 2 года. Очень нравятся продуктивные качества этой породы. И мне непонятно- КАК можно судить или осуждать птицу, которую человек не держал, и видел только на картинке.

Сергій

Ветеран форума
Насчет схожести (только внешней)- я не отрицал. Вы невнимательно прочитали мой предыдущий пост - "...хотя есть некоторое внешнее сходство."
"Некоторое внешнее сходство" є у будь-яких 2-х курок. А у мінорки і барбезьє сходство дуже суттєве.

Надо, конечно, производить жесткую отбраковку. На это нужно время. И с ЛЮБОЙ ПОРОДОЙ нужно работать.
Тут я, як кажуть "неістово плюсую". Я про це так багато писав, що вже й набрид людям, яким це не цікаво. Зараз не пишу про це, але поглядів не поміняв.

Что, человек, и старается делать.
"Человек" не знає стандарту породи, яку тримає. Я це з'ясував цілком випадково, коли задав декілька питань, які мене цікавили. Якщо не знаєш стандарту породи, то про селекцію далі можна не говорити.

Я держу Барбёзьё 2 года. Очень нравятся продуктивные качества этой породы.
... то напишіть про цю породу, виходячи з власного досвіду. Думаю, багатьом це буде цікаво.

. И мне непонятно- КАК можно судить или осуждать птицу, которую человек не держал, и видел только на картинке.
Про зовнішність (а якраз про неї і йшлося) можна судити по картинці. Для того, щоб скласти враження про картину, не обов'язково її вішати у себе в вітальні. Продуктивні якості ніхто особливо не обговорював, тим більше ніхто не засуджував дану породу. Засуджувати якусь породу - це взагалі смішно, вона може комусь подобатись, а комусь ні.

Romashka

Ветеран форума
Насчет схожести (только внешней)- я не отрицал. Вы невнимательно прочитали мой предыдущий пост - "...хотя есть некоторое внешнее сходство." По поводу брака, встречающегося у данной породы- так назовите хоть одну породу кур, у которой 100% в потомстве не бывает брака. Надо, конечно, производить жесткую отбраковку. На это нужно время. И с ЛЮБОЙ ПОРОДОЙ нужно работать. Что, человек, и старается делать. Я держу Барбёзьё 2 года. Очень нравятся продуктивные качества этой породы. И мне непонятно- КАК можно судить или осуждать птицу, которую человек не держал, и видел только на картинке.
Вибачте, що втручаюсь у Вашу розмову..., але все ж таки, кажете, що тримаєте цю породу 2 роки... то може Ви знаєте і можете відповісти на запитання, яке раніше вище запитував Сергій. Отож - нічо, коли на мочці півня червоне? У багатьох порід, зокрема у гамбургів, це - грубий недолік. А що у барбезьє? Що з цього приводу каже стандарт породи? Якщо знаєте, звичайно. Допускається, не допускається, добре це, погано, чи не має ніякого значення? Дякую!

Romashka

Ветеран форума
Не чувати... напевно ні, тема ж стоїть .... ніхто ні фотки ні слова жодного не пише.... хоча людей тепер є різних, може хто і має але не цікаво тут щось писати чи виставляти...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі