• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Барневельдер

Олег---

Ветеран форума
Дуже цікава голандська порода. В Україні поки що новинка, але інтерес до неї дуже високий. Знаю є вони на Харківщині...більше ніде не зустрічав.
Мене ціквить не так сам берневельдер скільки його окрас... той самий "куріпчастий даблзумд"...подвійна кайма іншими словами...

DNK

Ветеран форума
Дуже цікава голандська порода. В Україні поки що новинка, але інтерес до неї дуже високий. Знаю є вони на Харківщині...більше ніде не зустрічав.
Мене ціквить не так сам берневельдер скільки його окрас... той самий "куріпчастий даблзумд"...подвійна кайма іншими словами...
Та не новинка вони, за останні пару років розповсюдились добряче. Стали поширеніші за Кучинку. Це стандартні, із забарвленням "Корніш".
А срібноокантовані від Базаркіна є у Ліди з Харкова.
Знаю людей, які потримавши їх, уже звели - не зачепили нічим, курка як курка.
Срібноокатновані виглядають ефектніше, як на мене.

Останнє редагування:

Олег---

Ветеран форума
Не видно ніде оголошень про продаж тому і вирішив, що мало поширені...і на форумах ніхто не виставляє.
А взагалі 90 % порід "курка як курка". У берневельдерів хоч окрас цікавий...яйця темного кольору, а в того ж, чомусь мегапопулярного останнім часом, ню-гемпшира ні окрасу ні кольору яйця нема... риже собі- тай риже, як ломан браунtrollpng
Сам берневельдер мене також не дуже цікавить - хочу браму такого окрасу...

Останнє редагування:

DNK

Ветеран форума
Не видно ніде оголошень про продаж тому і вирішив, що мало поширені...і на форумах ніхто не виставляє.
А взагалі 90 % порід "курка як курка". У берневельдерів хоч окрас цікавий...яйця темного кольору, а в того ж, чомусь мегапопулярного останнім часом, ню-гемпшира ні окрасу ні кольору яйця нема... риже собі- тай риже, як ломан браунtrollpng
Сам берневельдер мене також не дуже цікавить - хочу браму такого окрасу...
У Бальневельдера, забарвлення кидається в очі зблизька, а здалеку окантока зливається - чорне на коричневому погано видно, тому я і писав, що срібні окантовані цікавіші - малюнок чіткіший. А у півня забарвлення взагалі незрозуміле, чорне з коричневими включеннями. Як на мене куріпчастий Вельзумер красивіший.
У барневельдера яйця не такі вже й темні, так на пів-тону темніші.
Зліва - Барневельдера:
barnevelder-8165-275247.jpeg
Нью Гепшира:
new hampshire eggs.jpg
Доречі, у Нью Гемпшира колір зовсім не такий, як у Ломан брауна. Це золотисто коричневий різновид колумбійського забарвлення. Дуже красивий колір.

Романа

Активный форумчанин
Ось свіже поповнення Барневельдерів в Україні! Це самі перші! До наших "бантамок" приєдналися і великі птахи сімї Барневельдер коричневі і голубі.куріташі - 1.jpg

Останнє редагування:

Романа

Активный форумчанин
Добрий день.Кому цікаво- це курчата Барневельдерів, що вилупилися з яєць,які я привіз з Голландії.
Із заложених 50 яєць вилупилося 39 пташенят!Між ними є і коричневі і голубі. Всі здорові. З усіх яєць це кращий результат.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,253
Новий користувач
Czar
Угорі