Белки.

Фламинго

Ветеран форума
Кто держит белок ? Поделитесь опытом содержания.
Нашлось, на нашу голову, неделю назад такое чудо )) Малышня ползала по дороге, переохладилась, была худющая, морда вся в клещах. Видимо, с мамой что-то случилось ((.
Паразитов вывели, за неделю откормилась, стала раза в два крупнее, освоилась. Теперь думаю-на волю или в вольер. Все будет зависеть от адаптации.

Останнє редагування:

Сергій

Ветеран форума
Кто держит белок ? Поделитесь опытом содержания.
Нашлось, на нашу голову, неделю назад такое чудо )) Малышня ползала по дороге, переохладилась, была худющая, морда вся в клещах. Видимо, с мамой что-то случилось ((.
Паразитов вывели, за неделю откормилась, стала раза в два крупнее, освоилась. Теперь думаю, на волю или в вольер. Все будет зависеть от адаптации.
Іра, якщо хочете, я Вас під'єднаю в групу на вайбері, де серйозні дядьки (і баришні) тримають цих білок десятиріччями. Там з цього приводу можна отримати будь-яку консультацію. Тільки нагадайте мені свій телефон.

Фламинго

Ветеран форума
Іра, якщо хочете, я Вас під'єднаю в групу на вайбері, де серйозні дядьки (і баришні) тримають цих білок десятиріччями. Там з цього приводу можна отримати будь-яку консультацію. Тільки нагадайте мені свій телефон.
Ок., спасибо, пошла в личку )

alexandr

Активный форумчанин
Доброго ранку.В тій группі ті хто розуміє той тільки читач, розумні там тихі,а всі хто побалакати ті пишуть!

Katrina

Форумчанин
Пане Сергію, доброго вечора! А Ви можете мене під'єднати до тієї групи у вайбері? Якщо, звісно, зараз маєте таку можливість.

Сергій

Ветеран форума
Пане Сергію, доброго вечора! А Ви можете мене під'єднати до тієї групи у вайбері? Якщо, звісно, зараз маєте таку можливість.
Доброго, Катя. Зараз нема місця там. Хай трохи розбіжаться, або, може, видалять кого...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі