...будут...Мені дуже подобаються ситцеві , хотілося б саме таких , але чи буде наслідуватись окрас у потомстві .
...из описания - # Гребень листовидный, чуть сложен и наклонен в сторону...Я знаю, Михалич, для Вас мої поради ні до чого, але я б не залишав півника з лежачим гребінцем. Із стоячим виглядають значно ефектніше...
Якщо глянете на фото Дмітрієва, то там гребінчики або трояндоподібні або листовидні чуть нахилені. Лежачих нема. Але... "хазяїн-барін" Тут вже мова йде не про відповідність (невідповідність) стандарту, а про те, що з такими лежачими гребінчиками курки (півні) потім будуть гірше продаватись. Але, якщо продаж особливо не передбачається, то можна залишати будь-яких....из описания - # Гребень листовидный, чуть сложен и наклонен в сторону...
...я оставил и таких и таких, но мне наоборот нравятся с лежачим...фишка своя/особенность...
...у них три типа гребня...все три у меня есть...сейчас отдельно рассажены по парам 8 петухов в отдельные клетки...пока наблюдаю...Якщо глянете на фото Дмітрієва, то там гребінчики або трояндоподібні або листовидні чуть нахилені. Лежачих нема. Але... "хазяїн-барін" Тут вже мова йде не про відповідність (невідповідність) стандарту, а про те, що з такими лежачими гребінчиками курки (півні) потім будуть гірше продаватись. Але, якщо продаж особливо не передбачається, то можна залишати будь-яких.
Ваші?