Бентамка алтайська, Altai Bantam

Леся

Активный форумчанин
Мені дуже подобаються ситцеві , хотілося б саме таких , але чи буде наслідуватись окрас у потомстві .

Сергій

Ветеран форума
Я знаю, Михалич, для Вас мої поради ні до чого, але я б не залишав півника з лежачим гребінцем. Із стоячим виглядають значно ефектніше...

Mikhalych

Ветеран форума
Я знаю, Михалич, для Вас мої поради ні до чого, але я б не залишав півника з лежачим гребінцем. Із стоячим виглядають значно ефектніше...
...из описания - # Гребень листовидный, чуть сложен и наклонен в сторону...
...я оставил и таких и таких, но мне наоборот нравятся с лежачим...фишка своя/особенность...

Сергій

Ветеран форума
...из описания - # Гребень листовидный, чуть сложен и наклонен в сторону...
...я оставил и таких и таких, но мне наоборот нравятся с лежачим...фишка своя/особенность...
Якщо глянете на фото Дмітрієва, то там гребінчики або трояндоподібні або листовидні чуть нахилені. Лежачих нема. Але... "хазяїн-барін":) Тут вже мова йде не про відповідність (невідповідність) стандарту, а про те, що з такими лежачими гребінчиками курки (півні) потім будуть гірше продаватись. Але, якщо продаж особливо не передбачається, то можна залишати будь-яких.

Mikhalych

Ветеран форума
Якщо глянете на фото Дмітрієва, то там гребінчики або трояндоподібні або листовидні чуть нахилені. Лежачих нема. Але... "хазяїн-барін":) Тут вже мова йде не про відповідність (невідповідність) стандарту, а про те, що з такими лежачими гребінчиками курки (півні) потім будуть гірше продаватись. Але, якщо продаж особливо не передбачається, то можна залишати будь-яких.
...у них три типа гребня...все три у меня есть...сейчас отдельно рассажены по парам 8 петухов в отдельные клетки...пока наблюдаю...
...меньше всего меня интересует продажа декорашек...
...я своё стадо Индийских Бегунков в количестве 13 особей просто подарил хорошим людям, потому что у них искренне горели глаза и я знал, что они будут ими серьёзно заниматься...

Останнє редагування:

Сергій

Ветеран форума
Не знаю, хто така Потапова Ю.В. і не хочу вступати в полеміку ні з нею, ні з Михаличем, але мені здається, що ні алтайська, ні барнаульська бентамки досі як породи не визнані. Чи я помиляюсь?

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі