дуже добре і елементарно видно чи птиця відноситься до робочих чи до декоративних , і потім тільки в рингу видно на 100% чи та робоча птиця не втратила свою роботу "вумними селекціонерами".ніхто нікого тапками не закидував, і юрловські співають і бійцеві б'ються. Цікаво, якого рівня повинен бути експерт, щоб визначити на вид чи це бійцевий-робочий півень чи умовно бійцевий. Але добре, що є такі експерти.![]()
Не має за що дякувати - сказав як воно є на справді .Дякую, Володимир.Особливо за телефонну консультацію по гастрономічній цінності їх.
Не буду братися за те що мені не потрібно.
Юра , назва теми вірна , АЛЕ , судячи з постів та надписами під деякими фото складається думка що тему правільніше булоб класификувати як "условно бойцовая птица которая хочет назваться бойцовой породой"Володя, тема має назву:Бойцовые и условно-бойцовые породы.
тримати улюблену пташку має повне право кожен , і це дуже добре , але не треба людей вводити в оману.Я не тримаю пташку в гастрономічних цілях, а "бійцевих" вибрав бо пташка дуже спокійна, впевнена в собі, курочки добрі мами а саме головне мають спортивну зовнішність, а ось це мені імпонує особливо.
То хай зареєструються і напишуть щось кращеМоже, не поб'ють їх за це...
![]()