Бійцеві та умовно-бійцеві породи

Олег---

Ветеран форума
Алла Василівна, може хочете спробувати Сатсумадорі? Я буду замовляти яйця - чи більше замовлю, тим дешевше доставка буде. (бо по Польщі що за 10 що за 100 яєць сума доставки однакова). Тому всі бажаючі завести сатсумадорі - пишіть.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Ні,напевно.Мені краще обкатану в Україні породу взяти.Я ж не на розвод,а так спробувати.
Дякую за пропозицію.

JokeR

Форумчанин
ніхто нікого тапками не закидував, і юрловські співають і бійцеві б'ються. Цікаво, якого рівня повинен бути експерт, щоб визначити на вид чи це бійцевий-робочий півень чи умовно бійцевий. Але добре, що є такі експерти.:)
дуже добре і елементарно видно чи птиця відноситься до робочих чи до декоративних , і потім тільки в рингу видно на 100% чи та робоча птиця не втратила свою роботу "вумними селекціонерами".

не треба бути єкспертом щоб побачити зразу чи відносится хоть якимось чином птиця до породи Дакан , Шамо чи вона всього навсього просто птиця бійцевого типу , чи просто селекціонер сам називає іх цими назвами думаючи що цей форум читають люди з рівнем його познання цих порід

Останнє редагування:

JokeR

Форумчанин
Хлопці , не несіть несенітниць ! не вводьте людей в оману своіми постами .

Бійцева птиця тому і бійцева , що з покоління в покоління велась селекція і відбір по результатам роботи іх у рингу , і якщо цього не проводити то дуже швидко втратимо породи . На жаль вже прикладів багаьто таких : з почтовими та бойними голубами які після 3-5 поколінь тільки до кормушки можуть долітати 2) з мисливськими собаками , с Стафордширським терьером (втратившим свою роботу завдяки "селекціонерам" які важали що нічого не пропадає) , Німецькими вівчарками і т.д.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Дякую, Володимир.Особливо за телефонну консультацію по гастрономічній цінності їх.
Не буду братися за те що мені не потрібно.

JokeR

Форумчанин
Дякую, Володимир.Особливо за телефонну консультацію по гастрономічній цінності їх.
Не буду братися за те що мені не потрібно.
Не має за що дякувати - сказав як воно є на справді .

ну які можуть бути гастрономічні цінності в породи яку використовують в кардинально іншому напрямку ?
це приблизно як для праці в городі використовувати Феррарі , для підводного плавання користуватись Т-150 , а для будування автодоріг велосипед .
в принципі , птиця є птиця , іі мясо істівне , але на смак як у дворняги ще й жорстке , віростити бійцевих без проблем так як бройлерів чи інші м'ясні породи не вийде , та й ще утримання батьківського стада не таке просте .

Є багато порід м'ясного направлення , і в гастрономічних цілях іх розглядати набагато перспективніше.

• Нравится
Реакції: PAVA

JokeR

Форумчанин
Володя, тема має назву:Бойцовые и условно-бойцовые породы.
Юра , назва теми вірна , АЛЕ , судячи з постів та надписами під деякими фото складається думка що тему правільніше булоб класификувати як "условно бойцовая птица которая хочет назваться бойцовой породой"

JokeR

Форумчанин
Я не тримаю пташку в гастрономічних цілях, а "бійцевих" вибрав бо пташка дуже спокійна, впевнена в собі, курочки добрі мами а саме головне мають спортивну зовнішність, а ось це мені імпонує особливо.
тримати улюблену пташку має повне право кожен , і це дуже добре , але не треба людей вводити в оману.

хороша тема , і є багато людей які тримають таку птицю в Украіні і хотілиб в цьому форумі приймати участь , но побачивши що тут пишуть навіть не рееструються

Сергій

Ветеран форума
То хай зареєструються і напишуть щось краще:) Може, не поб'ють їх за це...:)

JokeR

Форумчанин
То хай зареєструються і напишуть щось краще:) Може, не поб'ють їх за це...:)
:):):)

5 березня на турнірі запрошу наших на реестрацію в форумі , хто зацікавиться .

тому що в силу останніх подій наші з россійских ресурсів повиходили

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі