З запрошенням не все так просто - раніше дехто практикував таке і мало позитивного з цого вийшло , частіше навпаки .А де турнір відбудеться? Може, запросіть форумчан на турнірВ т.ч. і тих, хто тримає таку птицю. Не для участі, просто подивитись. А добре було б зняти на відео якісь бої. Думаю, це додало б прихильників цим породам...
ТО ОСОБИСТО МОІ СЛОВА , такою відповідю користуюсь в тому випадку щоб уникнути безтолковоі розмови коли людина показує фото і питає яка порода в його безпородноі пташки"Якої породи моя бійцева пташка? - Запитайте в того, в кого Ви купляли" я думаю тобі знайома ця фраза, бо я її почув від .....
Юра , бійцями займаюсь не перший день , і рівень птиці вже давно багато "крапок" поставив для багатьох в подібних "дебатах" , так що не фантазуй що я перед кимось буду чимось відчитуватись (тим більше перед "зеленими хлопчиками"Володя, ставлю крапку в розмові яку почали, так дійсно 5 березня буде турнір і у Вас буде можливість виставити свою пташку, тоді буд ласка скиньте відео своєї "шаленої" перемоги - бо Ви робочою пташкою займаєтесь давно, а я як "зелений хлопчик" щиро привітаю Вас з перемогою.
Корніші задиристі, але "дихалка" слабка. Тому, якщо відразу не переміг, то потім стоїть важко дихаючи.Нокаут. Хоч корніш і промисловий але гени беруть своє.
Посмотреть вложение 21448