Білефельдер

Nekrassik74

Форумчанин
Порода Білефельдер розлучається для отримання великих яєць і м`яса відмінної якості. Несуться рясно, одна курочка може принести до 230 коричневих яєць на рік вагою близько 60-70 грам. Висока несучість зберігається до дворічного віку, після чого йде на спад. Дорослі півні великі - їх вага нерідко досягає 4, 5 кг, курочки трохи менше - до 3,9 кг. Молодий півник важить близько 3-4 кг, курочка до 3 кг. Птахи відрізняються неквапливістю, ставний поведінкою і помітною зовнішністю. Характер у них спокійний і миролюбний. Мають виражену стійкістю до хвороб, легко переносять морози.
Підписуюсь під кожним висловлюванням, маю власний досвід у вирощуванні даної породи.

• Нравится
Реакції: FSV

Бурлучанин

Активный форумчанин
Зацікавила ця порода курей... В кого можно купити пару-трійку десятків яєць інкубаційних?

Grifon

Активный форумчанин
Что то я в них начинаю сомневаться, в этом году даю им последний шанс.
Австралорп, Амрокс, Нью-Гемпшир вывод 90%.
Эти гады в лучшем случае 50%.
За сезон от 7 кур еле наскреб на стадо 30 шт.
Правда режим инкубации и сбора яиц у всех был одинаковый, может им что то особенное надо.
У кого есть опыт поделитесь.

Останнє редагування:

Сергій

Ветеран форума
Что то я в них начинаю сомневаться, в этом году даю им последний шанс.
Австралорп, Амрокс, Нью-Гемпшир вывод 90%.
Эти гады в лучшем случае 50%.
За сезон от 7 кур еле наскреб на стадо 30 шт.
Правда режим инкубации и сбора яиц у всех был одинаковый, может им что то особенное надо.
У кого есть опыт поделитесь.
Схоже на закровленість. Чим більш рідкісна порода, тим більш вони примхливі через часте споріднене розведення без належного відбору. Це можна при бажанні подолати.

Grifon

Активный форумчанин
Нет петухи и куры разных кровей.
Такое впечатление что не могут пробить скорлупу.

Grifon

Активный форумчанин
Особенно темные яйца на овоскопе с толстой скорлупой.
Я по этой причине не заводил Маранов.
Кстате надо у Маранщиков поспрашивать.

Сергій

Ветеран форума
Нет петухи и куры разных кровей.
Такое впечатление что не могут пробить скорлупу.
Всі ці "різні крові" дуже відносні. Ви ж знаєте, що відбувається з декоративним птахівництвом - яйця везуть з однієї країни в іншу. Так що, якщо навіть купити курей (яєць) з різних країн, не факт, що вони не будуть родичами. Якщо яйця інкубуються в одних і тих же умовах, одні лупляться, а ці - ні, значить, слабкі курчата. Не вистачає сили. Може ще бути, проб'є шкаралупу і сидить, не може далі її відкрити і вилізти. Так і здихає, не вибравшись...

Сергій

Ветеран форума
Особенно темные яйца на овоскопе с толстой скорлупой.
Я по этой причине не заводил Маранов.
Кстате надо у Маранщиков поспрашивать.
До речі да, існує думка, що у маранів треба допомагати курчатам вилізти, бо вони не можуть пробити товсту шкаралупу. Я тримав маранів, 2 кольорових варіації. Чудово курчата самі лупились...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі