Біловуха бентамка (яванська бентамка, Rosecomb bantam)

АНДРЕЙ-ХЕРСОН

Форумчанин
Я уважаю критику любую, по поводу что придется много работать я знаю и готов, у курочки на гребешке миск есть он как бы не вылез, у ее сестер все в порядке - я думаю она даст детей с хорошими гребешками, а там будит видно, по палевой - есть и чисто палевые, и с голубыми хвостами, и с черными, мои дают только такую масть как они сами -то есть такая линия (наверно:)). А по поводу много окрасов начинать держать или нет, у меня много пород кур, голубей , собак, так что я на оборот не боюсь тягости, и веду селекцию со всеми питомцами.

Сергій

Ветеран форума
Ну, якщо багато порід і з усіма встигаєте вести селекцію...то Бог Вам на допомогу...:) Чекаємо на результати Вашої роботи:)

Romashka

Ветеран форума
Я уважаю критику любую, по поводу что придется много работать я знаю и готов, у курочки на гребешке миск есть он как бы не вылез, у ее сестер все в порядке - я думаю она даст детей с хорошими гребешками, а там будит видно, по палевой - есть и чисто палевые, и с голубыми хвостами, и с черными, мои дают только такую масть как они сами -то есть такая линия (наверно:)). А по поводу много окрасов начинать держать или нет, у меня много пород кур, голубей , собак, так что я на оборот не боюсь тягости, и веду селекцию со всеми питомцами.
А якщо не секрет, які породи голубів Ви маєте?

АНДРЕЙ-ХЕРСОН

Форумчанин
А якщо не секрет, які породи голубів Ви маєте?
Померанский дутыш, павлины белые, чернохвостые-(европейцы), бойные - агаран, касан, джидон, бакинцы - чернохвостые, убеки-капканы. Роллеры - бирмингемские, галацкие.

Romashka

Ветеран форума
Померанский дутыш, павлины белые, чернохвостые-(европейцы), бойные - агаран, касан, джидон, бакинцы - чернохвостые, убеки-капканы. Роллеры - бирмингемские, галацкие.
Я з цих усіх, які у Вас є, тримав лише павлінів і бакинських..:)

Олег---

Ветеран форума
До речі дивився старі фото породи - колись вони були більш стрункі і довгоногі...а тепер вже майже як шабо...вже і махові пера землі торкаються...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі