Бірківська барвиста

Віктор Боровець

Активный форумчанин
Просто не потрібно це... Нічого приливати - відливати... Чуда не буде... Потрібно працювати із своїм стадом...
Чому розум не приходить наперед, а тим більше чому я до ваших слів не дослухався! Прийшла посилка з битими яйцями. Які не побились, то підтекли! Піпец

Ungvarskiy

Осваивается на форуме
Шановні громадяни, не зважаючи на ситуацію в країні, спитаю, у когось є інкубаційне яйце ББ? Нова Пошта де-не-де працює.

helen52

Форумчанин
В електромережі великі перепади напруги, навряд чи отимаєте нормальний результат інкубації. Якщо квочка, то трохи рано. Ще хоча б днів 15-20 потрібно почекати. У Віктора Боровця та Діми 7 запитайте? Якщо не змішали різні породи разом.

Діма 7

Ветеран форума
Шановні громадяни, не зважаючи на ситуацію в країні, спитаю, у когось є інкубаційне яйце ББ? Нова Пошта де-не-де працює.
Вітаю. Всім мирного неба. В мене появиться можливість з потеплінням.

Марія

Осваивается на форуме
Вітаю. Всім мирного неба. В мене появиться можливість з потеплінням.
Доброго ранку, я новачок у розведенні курей, хоча все життя живу в селі. Кури завжди прості домашні. Трохи купляла якісь курчата на ринку (іспанки, редбро- зі слів продавців). І яєць мало і кури середнього і малого розміру. Ви маєте ББ, а в моєму регіоні можна купити домінанти. На Вашу думку, варто спробувати домінанти, чи шукати ББ? В наявності невелика загорожа для вигулу.

Юрій S

Ветеран форума
Доброго ранку, я новачок у розведенні курей, хоча все життя живу в селі. Кури завжди прості домашні. Трохи купляла якісь курчата на ринку (іспанки, редбро- зі слів продавців). І яєць мало і кури середнього і малого розміру. Ви маєте ББ, а в моєму регіоні можна купити домінанти. На Вашу думку, варто спробувати домінанти, чи шукати ББ? В наявності невелика загорожа для вигулу.
Хоча питання не до мене, але зауважу, що домінанти більш спокійні і в них яйця крупніші. Але це крос, тому якщо будете розводити їх далі, курчата будуть різні. А борківська - порода. Фактично це сріблясто-зозулястий легорн.

Діма 7

Ветеран форума
Доброго дня. Справжні кроси іспанка, редбро і несуться добре і вагу мають хорошу, правда і їдять добре... Стосовно вибору... в кожного свої вподобання і можливості. Якщо коротко, змого досвіду, то домінант крос, кури великі, яйце велике, але несуться рідше. Борківська - це порода, менші за розміром, але тушки кругленькі. Несуться частіше, але яйце менше, особливо на початку яйцекладки. Детальніше мої думки є тут про борківську барвисту
Але яка птиця краща для Вас, можна визначити лише експерементальним шляхом. Візьміть в невелекій кількості і тих і інших, а потім вибирете які Вам більше довподоби

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі