Александр-К
Форумчанин
А я ранее склонялся, что это "мы" ее назвали испанкой, раз она из Испании, а не "они" (жители Испании)Я мав тут на увазі в загальному... в Іспанії вивели, от іспанці і назвали...
А я ранее склонялся, что это "мы" ее назвали испанкой, раз она из Испании, а не "они" (жители Испании)Я мав тут на увазі в загальному... в Іспанії вивели, от іспанці і назвали...
Ні, ні... я не це мав на увазі! Я мав на увазі що іспанці її назвали так, як звучить в оригіналі, наприкдад - андалузька, білолиця, чи ще там щось.... а слово іспанська могло додатись, коли породу почали вивозити за межі держави.... а іспанка, це вже напевно все таки *Ми* придумали...А я ранее склонялся, что это "мы" ее назвали испанкой, раз она из Испании, а не "они" (жители Испании)
я тримав тільки для себе переводив із комбікорма після місяця на все підряд - ніколи не прощитував а це побачив ціну на базарі і знову закралася мисля що проще купити!!- а то постійно привєязанний коли треба десь поїхати проси когось щоб дивилися і все інше !!!щоб вийти на 0 потрібно виростити 100 а краще 150 бролів ,кількість комбікорму написана в інтернетах .Але комбікорм повинен бути від перевіреного виробника інакше будуть сюрпризи.на сьогоднішній день основна проблема електроенергія тому потрібно думати
100%, зараз взагалі нічого не вигідно тримати, купити не проблема, проблема заробити щоб на все вистачало.я тримав тільки для себе переводив із комбікорма після місяця на все підряд - ніколи не прощитував а це побачив ціну на базарі і знову закралася мисля що проще купити!!- а то постійно привєязанний коли треба десь поїхати проси когось щоб дивилися і все інше !!!