• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Бройлеры ! )

И кого есть опыт по инкубации? Кобб500 делитесь!!

• Усього проголосувало
    2
  • Опитування закрите .

Romashka

Ветеран форума
А я ранее склонялся, что это "мы" ее назвали испанкой, раз она из Испании, а не "они" (жители Испании)
Ні, ні... я не це мав на увазі! Я мав на увазі що іспанці її назвали так, як звучить в оригіналі, наприкдад - андалузька, білолиця, чи ще там щось.... а слово іспанська могло додатись, коли породу почали вивозити за межі держави.... а іспанка, це вже напевно все таки *Ми* придумали...

Balu

Активный форумчанин
є питання до профі по вирощуванню броллера!!? мене цікавить як ви рощитуетє рентабільність вирощування броллера !
бо в тушці він коштує 100 гр кг в середньому а кіло комбікорма мінімум 15 гр кг!!?
броллер важить 3 кг ( наприклад) - скільки він зїсть комбікорму за життя набравши 3 кг- ну це при всьому при тому що все ідеально!!!!???

городовой 33

Активный форумчанин
щоб вийти на 0 потрібно виростити 100 а краще 150 бролів ,кількість комбікорму написана в інтернетах .Але комбікорм повинен бути від перевіреного виробника інакше будуть сюрпризи.на сьогоднішній день основна проблема електроенергія тому потрібно думати

Balu

Активный форумчанин
щоб вийти на 0 потрібно виростити 100 а краще 150 бролів ,кількість комбікорму написана в інтернетах .Але комбікорм повинен бути від перевіреного виробника інакше будуть сюрпризи.на сьогоднішній день основна проблема електроенергія тому потрібно думати
я тримав тільки для себе переводив із комбікорма після місяця на все підряд - ніколи не прощитував а це побачив ціну на базарі і знову закралася мисля що проще купити!!- а то постійно привєязанний коли треба десь поїхати проси когось щоб дивилися і все інше !!!

Adamenko

Активный форумчанин
я тримав тільки для себе переводив із комбікорма після місяця на все підряд - ніколи не прощитував а це побачив ціну на базарі і знову закралася мисля що проще купити!!- а то постійно привєязанний коли треба десь поїхати проси когось щоб дивилися і все інше !!!
100%, зараз взагалі нічого не вигідно тримати, купити не проблема, проблема заробити щоб на все вистачало.

городовой 33

Активный форумчанин
Якщо є необхідні умови - багато вільного часу ,тепловий режим ,вентиляція ,підстилка(стружка) ,є де взяти якісний комбікорм то можна тримати буде краще чим нічого але якщо є нормальна робота ..

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі