• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

дарую

razan

Активный форумчанин
пропоную тему
хто має те що йому не потрібне нехай вітдасть тому хто потребує
вітдам когута Барневельдер міні тому хто покаже своє цих курей!

Яра

Активный форумчанин
Подарю отбраковку Китайского Шелкового. Белый петушок,красивый,активный,но гребень подкачал. На племя пустить нельзя,но и зарезать рука не поднимается. Как домашний любимец,в стаде карликовых кур-будет то,шо надо))))) 067 490 79 26

Майя

Активный форумчанин
низзя в такие темы на ночь глядя заходить.... Ойййй,низзззяяяяаааа!!!

Віктор Боровець

Активный форумчанин
Гарна тема, тільки відзвітовуйте про те , коли подарунок подаровано висловом типу "вже подаровано"

razan

Активный форумчанин
Гарна тема, тільки відзвітовуйте про те , коли подарунок подаровано висловом типу "вже подаровано"
Повністю з Вами згоден.
Тільки повна фотофіксації,це буде стимулом для інших.
А то купа крутих розводчиків а фото курей не показує ніхто.

Домашня міні ферма

Активный форумчанин
Побачив тему і вирішив написати...
В мене є група Вконтакті, і до мене написав підписник, звати його Діма. Він навчається в навчальному закладі "Володимирецький районний колегіум", який знаходиться в смт. Володимирець
Рівненська обл., в них там є міні-зоопарк. Запитував чи не знаю когось хто зможе не дорого продати, або подарувати їм декоративну птицю.
Умови проживання для птиці хороші, до кожного вольєро окремо прибудована кімнатка з опаленням і з інфрачервоною лампою. Кормів також багато.
Будували вольєри і доглядають за птицею самі студенти.
Мене радує, що молодь цікавиться птахівництвом.
http://vrk3.org.ua/organizacii -сайт навчального закладу
Птиця яка в них вже є:
Пара індійських павлін
Пара золотого фазана
Самець і три самки мисливського фазана
Один румунський фазан
Пара сріблястих фазанів
Дві пари китайських пухових курей (шовкових)
Самець кеклик
Один червоний статний голуб
Один снігур голуб
Один лебідь
Пара цесарок
Перепілки
Особисто з хлопцем не знайомий, тільки у Вконтакті спілкувались. Якщо будуть бажаючі подарувати птицю, пишіть мені, дам контакти Діми.
Декілька фотографій птиці і вольєрів, фото зроблені ввечері тому за якість вибачайте.
_UNG16ghy2o.jpg bnJKGVNnUrk.jpg 56I7xAihmVE.jpg ay3-71sV_5U.jpg b8qWH3x3JU8.jpg

Останнє редагування:

Олег---

Ветеран форума
Все класно, тільки лебідь видно мучиться без води в тазіку...жалко його...в природі лебеді 99% свого життя проводять на плаву...

Домашня міні ферма

Активный форумчанин
Все класно, тільки лебідь видно мучиться без води в тазіку...жалко його...в природі лебеді 99% свого життя проводять на плаву...
Запитув щойно в Діми про лебідя. Він дикий, в нього здається травмоване крило, пролітає декілька метрів і падає (так розповідав чоловік який його привіз), потрапив до них в п'ятницю. Всі родичі полетіли, а він залишився сам на водоймі. Невідомо чи пережив би він зиму. Зараз ночує в зимівнику, а на день його випускають в вольєр. Весною для лебідя будуть будувати великий вольєр з водоймою і підшукувати пару. Такі в них плани.

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,254
Новий користувач
Vladyslav
Угорі