• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Де купити і чи варто брати?

Юрій S

Ветеран форума
Так это на этот цвет ровняться нужно всем заводчикам и курям Билефельдер или как.

Так дайте джерело нормальное и доступное всем.
Для информации -------
Бежевыми называются оттенки, приближенные к цвету кожи.
Вы, наверняка, представляете, что существует множество телесных оттенков.
Сложнее найти одинаковый цвет тела, чем разный.
Поэтому бежевых оттенков насчитывается более 1000.
П.С. Либо предоставьте цветовую гамму цвета скорлупы кур Билефельдер- как в маранов. И все пишущие будут исходить из требований.
Та справа навіть не в тому, що в стандартах скрізь пишеться "Eggshell Color: Brown", а в тому, чи знесе 3,5-кілограмова курка 200 яєць на рік і чи не занадто високою буде їхня собівартість. Згоден з попереднім відео - краще тримати окремо яєчну породу (крос), а окремо м'ясну.

Mihalich61

Ветеран форума
в стандартах скрізь пишеться "Eggshell Color: Brown",
Стандарт ЕСТЬ ОДИН у страны которая вывела.
чи знесе 3,5-кілограмова курка 200 яєць на рік
Это нужно спросить у Немцев , они такое сказали.
Есть другой вариант , спросить у тех кто ими занимается. Я получил информацию от того кто занимается. И самое главное почему то ему верю.

Mihalich61

Ветеран форума
чи не занадто високою буде їхня собівартість.
Это вопрос второстепенный , может Немцы кормили их с ложечки (каждую) и шаманили над каждой. Но есть то , что есть в описании - Билефельдер
А человек занимающийся выводит из своего , почему то ему верю.

Останнє редагування:

roo

Активный форумчанин
Кажуть, що теплолюбиві, як мінорки. Не помічали за ними такого?
Ну, такого, шоб занадто теплолюбиві, не помітили. Ми сильно курей не морозимо, але й не гріємо особливо :) Трохи заполошні - це є... facepalm Але й досить ручні catpng

serega UA

Moderator
Команда форуму
Та справа навіть не в тому, що в стандартах скрізь пишеться "Eggshell Color: Brown", а в тому, чи знесе 3,5-кілограмова курка 200 яєць на рік і чи не занадто високою буде їхня собівартість. Згоден з попереднім відео - краще тримати окремо яєчну породу (крос), а окремо м'ясну.
Так, знесе.З приводу собівартості, моя особиста думка, породне птахівництво, це дороге хоббі а не заробіток. Тому якщо треба просто яйця, тримайте яєчних кросів...

Slonik

Ветеран форума
Лет 10 назад попались Мастер Грей , похоже "венгерского разлива" . Занеслись в 4 месяца , неслись неплохо . Петухи мелкие получились , а у кур тушка после забоя весила около 3 кг . После брал пару раз - уже не то .:(

Сергій

Ветеран форума
З приводу собівартості яйця: чим більша курка, тим більше вона їсть. Це - аксіома. Вона мусить їсти для підтримання своєї маси. Навіть при однаковій (теоретично) яйценоскості, собівартість яйця від великої курки буде більшою, ніж від меншої. Це, я думаю, зрозуміло. Я колись теж хотів укрупнити деякі породи курей, яких тримаю, а тепер не хочу. Зараз подобається курка, яка мало їсть і несе багато яєць :) І вже дещо в цьому плані є:) Правда, це не моя заслуга, так вийшло. Але, я дуже вдоволений:)

Юрій S

Ветеран форума
З приводу собівартості яйця: чим більша курка, тим більше вона їсть. Це - аксіома. Вона мусить їсти для підтримання своєї маси. Навіть при однаковій (теоретично) яйценоскості, собівартість яйця від великої курки буде більшою, ніж від меншої. Це, я думаю, зрозуміло. Я колись теж хотів укрупнити деякі породи курей, яких тримаю, а тепер не хочу. Зараз подобається курка, яка мало їсть і несе багато яєць :) І вже дещо в цьому плані є:) Правда, це не моя заслуга, так вийшло. Але, я дуже вдоволений:)
Тут уже багато в інших темах говорилося про те, що і яйця є різні за смаком і за вмістом поживних речовин. То я так розумію, що яйце від м'ясної має бути ціннішим як харчове, ніж яйце від несучки. Як пояснював один власник віслюків: молоко ослиці в 10 разів дорожче, ніж коров'яче, бо вона дає його в 10 разів менеше і воно в 10 разів поживніше... :)
"Мало їсть і несе багато" - ви про бентамок чи грюнлегерів?

Mrrakoris

Осваивается на форуме
Ви серйозно?Їдять однаково,бо я ніколи не залишаю кормушки без корму.Кожна зїсть стільки,скільки їй потрібно.А на рахунок рентабельності яйця:я цілу зиму продавав велике яйце від домінантів у півтора раз дорожче за несучок.І як з рентабельністю?Ось така математика.

Останнє редагування:

Юрій S

Ветеран форума
Ви серйозно?Їдять однаково,бо я ніколи не залишаю кормушки без корму.Кожна зїсть стільки,скільки їй потрібно.А на рахунок рентабельності яйця:я цілу зиму продавав велике яйце від домінантів у півтора раз дорожче за несучок.І як з рентабельністю?Ось така математика.
А домінанти - не несучки?

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі