• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Де купити і чи варто брати?

wrunger

Осваивается на форуме
Я ще в них цьому році планую несучок ломан браун замовити,бо в мене тільки звичайні дворові.А побиті яйця це до перевізника, НП грішить недбайливим ставленням до речей клієнтів,тут нічим не зарадиш.Зато швидко доставляють,в четверг з м.Харків відправили у п'ятницю м.Вараш отримав.

Makar

Осваивается на форуме
(Купував яйця бройлерів кобб500.Замовляв в інкубація м.Харків замовлення відправили на 10 день.Замовляв 60 шт.12 було з тріщинами.Яйце пропечатане,Угорщина ) Доброго дня,можно телефон Харківського продавця
Доброго дня.Підкажіть як їх знайти в інтернеті

wrunger

Осваивается на форуме
Я звонив по багатьох поставщиках.Так в більшості просто перепродавці,вказані різні регіони різні продівці а по суті відправляють з пару місць.Є ще Полтава станція ,одні пишуть відгуки добрі інші погані.Є Одесса теж нормальні відгуки.Є Львів,не раджу дуже багато негативних відгуків.Є телефон з Ковеля вже циплят добових продають.Дивіться як Вам краще з доставкою.Чим бистріше доставка тим краще.

Останнє редагування модератором:

Бурлучанин

Активный форумчанин
Не ризикуйте так- шукайте у фейсбуці Носенко Сергій. Півтора роки в нього беру яйця

Makar

Осваивается на форуме

Віктор Боровець

Активный форумчанин
Ось сторінка в ФБ. Мені його рекомендувала Луідора (Олена Хоменчук).
У фейсбуці ого-го скільки Носенко.Може ще якісь координати дасте,щоб його знайти
https://www.facebook.com/sergej.nosenko.5?fref=gs&__tn__=,dC-R-R&eid=ARCC-zl_a6_Hj6Kk1qoiSGNTL1ADHdaIvZ5R4XZT4ZM2VekEEumDNrqfbrF_kjyjI9_u6FI2qm5GdeJr&hc_ref=ARSEIzqq1q6UIUM68Fc9MjDbDcJStyVC6ICoDv4tmgUIEeQXxzsvkMk9njgwd-a4J7E&dti=1091482064233898&hc_location=group Він адміністратор групи Домашня ферма

Останнє редагування:
  • Нравится
Реакції: alja

Віктор Боровець

Активный форумчанин
Nosenko Serhiyдо Домашня ферма
8 год ·

Світлина від Nosenko Serhiy.
Nosenko Serhiyдо Домашня ферма
4 лютого о 12:56

Інкубаційне яйце бройлера із Угорщини РОСС 708, мастера, гріз бара, фарм, голошийка, ломан браун, Біг 6, мулард. Мінімальна кількість 60 яєць. Відправка здійснюється щотижня по суботах. Попереднє замовлення за 15 днів до терміну.
Тел. 0505153548. НА ВСІ ЗАПИТАННЯ ВІДПОВІМ В ОСОБИСТОМУ СПІЛКУВАННІ

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі