• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Де купити і чи варто брати?

wrunger

Осваивается на форуме
Доброго дня. А хтось купував яйця на цьому сайті:http://www.incubation.com.ua/uk/golovna
Я в них купував.Продавці нормальні,замовляв яйця бройлера Угорщина кооб500 ,в 60 днів жива вага була 6кг.Тушка без нічого 4 кг.розкид по вазі не великий.Якщо будете замовляти просіть щоб пересипали яйця тирсою і в лотках,бо в мене було багато бою.

Katya

Форумчанин
Я в них купував.Продавці нормальні,замовляв яйця бройлера Угорщина кооб500 ,в 60 днів жива вага була 6кг.Тушка без нічого 4 кг.розкид по вазі не великий.Якщо будете замовляти просіть щоб пересипали яйця тирсою і в лотках,бо в мене було багато бою.
Так, читала ваш пост з фото вище. Там написано, що купували в Харкові, думала чи то в них, чи ще може в Харкові є реалізатори. Мене зацікавила порода Адлер Серебристий, і тепер не знаю чи то ризикнути чи то ні.
Дякую вам за вашу відповідь.

wrunger

Осваивается на форуме
Так, читала ваш пост з фото вище. Там написано, що купували в Харкові, думала чи то в них, чи ще може в Харкові є реалізатори. Мене зацікавила порода Адлер Серебристий, і тепер не знаю чи то ризикнути чи то ні.
Дякую вам за вашу відповідь.
Всі форумчани рекомендують Носенка,дивився його пости в ФБ.Позвоніть до ньго, поспілкуйтесь,можливо в нього замовите.Дивіться як Вам краще.

Юрій S

Ветеран форума
Доброго дня. А хтось купував інкубаційні яйця на цьому сайті:http://www.incubation.com.ua/uk/golovna
Я брав торік 60 яєць домінантів блакитних, вилупилось 55, у трьох ноги розлізлись (не вижили). Решта гарно росли, занеслись у віці майже 6 місяців. Але... Серед замовлених блакитних вилупилось штук 12 рудих.

городовой 33

Активный форумчанин
Мене зацікавила порода Адлер Серебристий, і тепер не знаю чи то ризикнути чи то ні.
Виберіть іншу породу чи крос ,якщо коротко то ні яйця ні м'яса ,їдять дуже гарно і майже все .

Katya

Форумчанин
Виберіть іншу породу чи крос ,якщо коротко то ні яйця ні м'яса ,їдять дуже гарно і майже все .
Дякую. Почитала тут про них, Тай засумнівалася. Виходить, не з усього гарного є толк. Візуально курка гарна.

Юрій S

Ветеран форума
Дякую. Почитала тут про них, Тай засумнівалася. Виходить, не з усього гарного є толк. Візуально курка гарна.
Як сказав класик, "лєбєдь красівий як лєбєдь, а абізяна як абізяна" :) Більшість гарні, якщо здорові ))) Ви хочете м'ясояєчних?

Katya

Форумчанин
Як сказав класик, "лєбєдь красівий як лєбєдь, а абізяна як абізяна" :) Більшість гарні, якщо здорові ))) Ви хочете м'ясояєчних?
Хочеться два в одному. І щоб неслися, і яйце не дрібне було. Ну і якщо зарізати - то не одні кості. Три роки назад я купувала Лівенських ситцевих. Але так склалося в житті, що я не змогла їх окремо відділити і розвести дальше. То вирішила для себе, попробувати ще раз їх купити в цьому році. Вони і як на м'ясо - не маленькі, і гарні зовні, яйце не дрібне. Хороші курочки. Щодо того, як гарно несуться сказати не можу, бо не мала можливості прослідкувати.
В мене на практиці чомусь із закладених яєчок більше половини вилуплюються півники, тому хочеться таку породу, щоб і півник гарний, м'ясистий, і курочки не жаднічали з яйцями.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі