на ОЛХДобрий вечір. Підкажіть , будь ласка, де можна придбати інкубаційні яйця породи уток голубой фаварит чи Стар-53. Потрібно не багато 50-60 яєць. Наперед вдячний за відповідь.
Голубий фаворит і Стар-53 не породи, а кроси, врахуйте це. Збираєтесь залишати качок для подальшого розведення?Добрий вечір. Підкажіть , будь ласка, де можна придбати інкубаційні яйця породи уток голубой фаварит чи Стар-53. Потрібно не багато 50-60 яєць. Наперед вдячний за відповідь.
1. Не зовсім зрозуміла логіка бажання.Добрий вечір. Підкажіть , будь ласка, де можна придбати інкубаційні яйця породи уток голубой фаварит чи Стар-53. Потрібно не багато 50-60 яєць. Наперед вдячний за відповідь.
На мясоГолубий фаворит і Стар-53 не породи, а кроси, врахуйте це. Збираєтесь залишати качок для подальшого розведення?
Я цей сайт знаходив. Поштою сказали що не відправляють тільки самовивозом. Тай мені оптом не потрібно тільки штук 50-60 на пробу)1. Не зовсім зрозуміла логіка бажання.
Хочете саме крутий і скоростиглий (але і найдорожчий в закупці) крос, або простих качок (в Україні селекція не ведеться) бід збірною назвою Голубий Фаворит.
Це як: " Хочу Мерседес, або Запорожець".
2. Star- 53 крос інтенсивного типу відгодівлі. На домашніх кормах різниці з іншими кросами не відчуєте, а каченята дорожчі.
3. ТОВ “Колосія ” завод племінного птахівництва, представник відомої світової компанії Grimaud Frères Sélection (ГРІМО ФРЕР СЕЛЕКСЬЙОН)
http://www.kolosiya.com.ua/ru/yajtsa-utki-star-53
Лише тут гарантовано отримаєте саме цей крос. Продають лише оптом.
Вони колись приїзджали на виставку ВДНХ з качками, то в кінці виставки можна було забрати папу і маму кросу Star- 53. Та й горка яєць там була чималенька.