Танюшка
Осваивается на форуме
Шукала на форумі, не зайшла чи піднімалось питання стосовно дезинфекції приміщень де утримуються кури. Взагалі питання навіяно статтею http://svetich.info/publikacii/krestjanskaja-praktika/poleznye-podskazki-dlja-zdorovja-ptic.html де радять при утриманні птиці в закритому приміщені, а в мене взимку фактично так і виходить, проводити санацію приміщення спеціальними засобами - димовими шашками. Питання щодо доцільності таких заходів, думаю що по селам малоймовірно що хтось проводить такі дезинфекції, і кури нібито не страждають.
Але в мене маленьке досить приміщення для утримання курей, і взимку буває у сильні морози, що по пару днів кури сидять не виходячи на вулицю. Чи варто обробляти приміщення димовими шашками чи по іншому якось, як рекомендується у згаданій статті.
Але в мене маленьке досить приміщення для утримання курей, і взимку буває у сильні морози, що по пару днів кури сидять не виходячи на вулицю. Чи варто обробляти приміщення димовими шашками чи по іншому якось, як рекомендується у згаданій статті.