От мені цікаво, чим саме ці породи вас привабили? Красою? )))Дякую. Спробую)
От мені цікаво, чим саме ці породи вас привабили? Красою? ))
І не тільки красою, хоча дуууже гарні!Ну чим можуть приваблювати новачка кури? Звісно ж побільше м'яса та яєць))) До декоративних ще не доросла. Відчуваю, що прийде з часом. Маю Брам змішаних зі звичайними (дворовими) курми, сподобались, гарно несуться, яйце велике та й холодець добрий. Але хочеться вже справжніх завести.
Можливо, я теж про це думала. Але все ж таки спробую)Хай я помиляюся, але мені здається, що ваші брами саме тому гарно несуться, що змішані з дворовимиЗ цих трьох порід у мене були тільки брами. Дуже вже вони пізньоспілі - інші породи (кроси) давно дозріли, півні співають, курки несуться, а ці до холодів бродять як велиикі кошлаті курчата..
![]()
пробуйте, розкажете ))) головне хорошу лінію породи знайти. тут на форумі багато справжніх "брамоводів" і "джерсіводів", які не просто тримають породу, а слідкують за продуктивністю, стандартами...Можливо, я теж про це думала. Але все ж таки спробую)
Кожен розуміє своє під цим... Якщо в прямому значенні, то можливо і породи не підійдутьНу чим можуть приваблювати новачка кури? Звісно ж побільше м'яса та яєць)))