• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

ДГ, Світла Брама, Полтавська Глиняста.

Katrina

Форумчанин
Добрий день! Хочу купити інкубаційних яєць цих трьох порід. Десь по 15шт. Продайте будь ласка) або підкажіть до кого звернутися. З нетерпінням чекаю на пропозиції.

Юрій S

Ветеран форума
Добрий день! Хочу купити інкубаційних яєць цих трьох порід. Десь по 15шт. Продайте будь ласка) або підкажіть до кого звернутися. З нетерпінням чекаю на пропозиції.
Полтавських можна в Борках замовити, але 30 шт :) Або в темі про породу питати. Точно є у Mikhalych.

Katrina

Форумчанин
От мені цікаво, чим саме ці породи вас привабили? Красою? ))
І не тільки красою, хоча дуууже гарні!Ну чим можуть приваблювати новачка кури? Звісно ж побільше м'яса та яєць))) До декоративних ще не доросла. Відчуваю, що прийде з часом. Маю Брам змішаних зі звичайними (дворовими) курми, сподобались, гарно несуться, яйце велике та й холодець добрий. Але хочеться вже справжніх завести.

Юрій S

Ветеран форума
Хай я помиляюся, але мені здається, що ваші брами саме тому гарно несуться, що змішані з дворовими :) З цих трьох порід у мене були тільки брами. Дуже вже вони пізньоспілі - інші породи (кроси) давно дозріли, півні співають, курки несуться, а ці до холодів бродять як велиикі кошлаті курчата.. :)

Katrina

Форумчанин
Хай я помиляюся, але мені здається, що ваші брами саме тому гарно несуться, що змішані з дворовими :) З цих трьох порід у мене були тільки брами. Дуже вже вони пізньоспілі - інші породи (кроси) давно дозріли, півні співають, курки несуться, а ці до холодів бродять як велиикі кошлаті курчата.. :)
Можливо, я теж про це думала. Але все ж таки спробую)

Юрій S

Ветеран форума
Можливо, я теж про це думала. Але все ж таки спробую)
пробуйте, розкажете ))) головне хорошу лінію породи знайти. тут на форумі багато справжніх "брамоводів" і "джерсіводів", які не просто тримають породу, а слідкують за продуктивністю, стандартами...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,253
Новий користувач
Czar
Угорі