• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Фермерська папріка

Yamarina

Форумчанин
Уже відправила чоловіка з пакуночком на склад,як повернеться напишу № декларації.Я навіть не вмію готувати без неї.Ми тут все готуємо з добавлянням молотої паприки.:)happy

PAVA

Moderator
Команда форуму
То,якщо можна,пишіть рецепти у темі відповідній.Або хоч пару слів тут напишіть де Ви її використовуєте.Дякую.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Марина,може ще які фермерські приправи,або угорські,Ви можете нам запропонувати?

Yamarina

Форумчанин
Зараз маю ще таку, це суміш сцецій для приготування гуляшу, маса 30 г. Ціна мушу уточнити.До складу входить остра папріка.Дуже якісне, його додають до м"яса, картоплі, перепелів,квасолі,фаршу.Я ще готую чоуленд.Дам рецептики трохи пізніше.

Вкладення

PAVA

Moderator
Команда форуму
А що таке чоуленд?Мусите нас навчити.Дуже цікаво.
Дякую,Мариночко,що Ви є з нами.

Yamarina

Форумчанин
Додаю до 2.5 л. каструльки гуляшу 0,5 ст. ложки.Ми взагалі вдома маємо діток, молодшій 6 років, тож стараємось не давати для дітей, але дорослі дуже полюбляють.А взагалі перед тим як додавати в страву, я відкриваю упаковку і тикаю пальця в порошок, а далі в рот, якщо дуже "термоядерне" даю 1 чайну ложечку, або ще меньше.Краще додавати по троху.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Получила.Спасибо!!!
Кстати уже и перловку купила,буду пробовать готовить чоуленд.

Касабланка

Активный форумчанин
А я завтра получу(пришло уже сообщение).. Перловка есть -фасоль есть... тоже хочу приготовить чоуленд..

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,400
Дописи
110,225
Користувачі
2,307
Новий користувач
DavisPetr
Угорі