Romashka
Ветеран форума
Півень виглядає масивний - господарський!Доброго вечора, підкажіть може кому відома назва породи цього красеня)) буду дуже вдячний.Переглянути вкладення 37313
Півень виглядає масивний - господарський!Доброго вечора, підкажіть може кому відома назва породи цього красеня)) буду дуже вдячний.Переглянути вкладення 37313
Ну майбуть це порода з дебільшого називається РЕДКАП бо в атласі вона точно є а курок було двіА ви впевнені, що він належить до якоїсь конкретної породи? Звідки взявся, які батьки, які курки до нього "в комплекті"?
Ну майбуть це порода з дебільшого називається РЕДКАП бо в атласі вона точно є а курок було дві
зараз одна, проявились не відомо як ???
То це не ви з Британії редкапів привезли?До речі, бачив батька їхнього, так він у половину більший був - такий півняра, красава ... .
Прям копіяНу майбуть це порода з дебільшого називається РЕДКАП бо в атласі вона точно є а курок було дві
зараз одна, проявились не відомо як ???
Яка там британія, це у знайомої він десь узявся, хай но я в неї більш детальніше розпитаю... .То це не ви з Британії редкапів привезли?
Думаю, це прості безпородні кури, які трохи нагадують або мають віддалений стосунок до полтавської глинястої.Яка там британія, це у знайомої він десь узявся, хай но я в неї більш детальніше розпитаю... .