• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Генетика и селекція різних порід курей

Ishtvan

Активный форумчанин
Думаю, це прості безпородні кури, які трохи нагадують або мають віддалений стосунок до полтавської глинястої.
Можливо б і я так подумав, але гребені їхні кардинально з пантилику збивають, хоча це ваше право так думати. А що до британців чи голадців так вони у кожній безпородній курці окрему породу бачать і потім доопрацьовують її десятиліттями, але ж це не про нас українців... .

Юрій S

Ветеран форума
Можливо б і я так подумав, але гребені їхні кардинально з пантилику збивають, хоча це ваше право так думати. А що до британців чи голадців так вони у кожній безпородній курці окрему породу бачать і потім доопрацьовують її десятиліттями, але ж це не про нас українців... .
Редкапи навіть у Британії рідкісні... Ну і вони мають чорну основу, а не лише чорний хвіст.

Юрій S

Ветеран форума

Ishtvan

Активный форумчанин
Варіанти окрасу: Виключно золотистий, коричнево червоний з чорними цятками.
Особливості: Унікальна величина та структура гребня.
Але він і не чиста полтавська.
От бачте, значить все таки щось тут не чисте??? )))

Ishtvan

Активный форумчанин
Ось і 2 - й екземпляр,( як йожик в тумані) але по окрасу і придаткам все ж таки наближений до Р..... а ця курка тут ні до чого і хоча нічого спільного із П/Г я тут не бачу але і не б'ю себе в груди, що це Р..... в ідеалі, та і надпроблемної складності я в цій породі не бачу, просто дійсно над даним матеріалом потрібно декілька рочків попрацювати от і все., бо майже всі українські аматори - птахівники здебільшого звикли наполегливо (шліфувати) стерильно вже створені бренди колег із западу, що завдяки вмінню бачити в дворових недопородах щось цінне і потім (видавати на гора) справжні шедеври ... .
IMG_20211029_093129.jpg

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі