Годування качок.

Алёна72

Победитель нашего конкурса
Володимир,я звичайно їм картоплю..і свиням варю..а малим каченятам і курчатам не даю...Я проробила два роки в ветаптеці...і бачила наслідки від кормління картоплею каченят..бройлерів.Я висловила свою думку.

Володимир

Активный форумчанин
Володимир,я звичайно їм картоплю..і свиням варю..а малим каченятам і курчатам не даю...Я проробила два роки в ветаптеці...і бачила наслідки від кормління картоплею каченят..бройлерів.Я висловила свою думку.
Я перепрошую пані Олена і вдумці небуло з вами сваритись чи грубити , але поки ви сиділи у ветаптеці два роки я ці років 5 годував курчат і тепер каченят вареною пророслою картоплею причому вони їли її вволю і навіть ніхто поносу немав. А наслідки я впевнений ви спостерігали від скислої вареної картоплі. Якщо наварити її багато і незгодувати то вона покриється слизом і почне неприємно пахнути, це і є отрава для тварин, хоча свині їдять і не паряться а якщо ще додати горіхового настою на спирту:) тоді взагалі ніяких проблем.

Алёна72

Победитель нашего конкурса
Я перепрошую пані Олена і вдумці небуло з вами сваритись чи грубити , але поки ви сиділи у ветаптеці два роки я ці років 5 годував курчат і тепер каченят вареною пророслою картоплею причому вони їли її вволю і навіть ніхто поносу немав. А наслідки я впевнений ви спостерігали від скислої вареної картоплі. Якщо наварити її багато і незгодувати то вона покриється слизом і почне неприємно пахнути, це і є отрава для тварин, хоча свині їдять і не паряться а якщо ще додати горіхового настою на спирту:) тоді взагалі ніяких проблем.
Я залишуся при своїй думці...В мене дуже теплий погріб..бо під хатою...і картопля вся поморщена..її свиням потовкти важко..тому птиці не даю;)

Ната79

Осваивается на форуме
Скажите утки в 3 недели весят 800-900гр это нормально или мало?

Америка

Активный форумчанин
А правда ли что уткам обязательно нужен водоем?
В мене качки купаються в звичайному тазіку.Маю індокачок і фафоритів.Коли поблизу є ставочок,то легше з провіантом),майже самі годуються.А вигул,тобто травичка бажанна.

serega UA

Moderator
Команда форуму
А правда ли что уткам обязательно нужен водоем?
Не обов"язково... Але його наявність значно полегшує працю та знижує витрати на годівлю. Особисто маю досвід утримання качок та індокачок як з водоймою так і без, в обох випадках благополучно доростають до стану "духовкі"...

vitaliia90

Осваивается на форуме
Спасибо большое. А то я только собираюсь уточек завести и любая информация мне нужна)

serega UA

Moderator
Команда форуму
Зараз маю близько 200 каченятnursepng... Ряска та кабачок рулятьhappy

Олег---

Ветеран форума
Зараз маю близько 200 каченятnursepng... Ряска та кабачок рулятьhappy
nailbiting200 штук? простих(не мускусів)... та їм же треба камаз кабачків на день....nailbiting Апетит в простих каченят ще той...Колись у бабці їх було близько 50 штук, то корму зжерли стільки, що можна було виростити 5 свиней.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі