Я перепрошую пані Олена і вдумці небуло з вами сваритись чи грубити , але поки ви сиділи у ветаптеці два роки я ці років 5 годував курчат і тепер каченят вареною пророслою картоплею причому вони їли її вволю і навіть ніхто поносу немав. А наслідки я впевнений ви спостерігали від скислої вареної картоплі. Якщо наварити її багато і незгодувати то вона покриється слизом і почне неприємно пахнути, це і є отрава для тварин, хоча свині їдять і не паряться а якщо ще додати горіхового настою на спирту тоді взагалі ніяких проблем.Володимир,я звичайно їм картоплю..і свиням варю..а малим каченятам і курчатам не даю...Я проробила два роки в ветаптеці...і бачила наслідки від кормління картоплею каченят..бройлерів.Я висловила свою думку.
Я залишуся при своїй думці...В мене дуже теплий погріб..бо під хатою...і картопля вся поморщена..її свиням потовкти важко..тому птиці не даюЯ перепрошую пані Олена і вдумці небуло з вами сваритись чи грубити , але поки ви сиділи у ветаптеці два роки я ці років 5 годував курчат і тепер каченят вареною пророслою картоплею причому вони їли її вволю і навіть ніхто поносу немав. А наслідки я впевнений ви спостерігали від скислої вареної картоплі. Якщо наварити її багато і незгодувати то вона покриється слизом і почне неприємно пахнути, це і є отрава для тварин, хоча свині їдять і не паряться а якщо ще додати горіхового настою на спирту тоді взагалі ніяких проблем.
В мене качки купаються в звичайному тазіку.Маю індокачок і фафоритів.Коли поблизу є ставочок,то легше з провіантом),майже самі годуються.А вигул,тобто травичка бажанна.А правда ли что уткам обязательно нужен водоем?
Не обов"язково... Але його наявність значно полегшує працю та знижує витрати на годівлю. Особисто маю досвід утримання качок та індокачок як з водоймою так і без, в обох випадках благополучно доростають до стану "духовкі"...А правда ли что уткам обязательно нужен водоем?
200 штук? простих(не мускусів)... та їм же треба камаз кабачків на день.... Апетит в простих каченят ще той...Колись у бабці їх було близько 50 штук, то корму зжерли стільки, що можна було виростити 5 свиней.Зараз маю близько 200 каченят... Ряска та кабачок рулять