Голштинские коровы

Максим2012

Активный форумчанин
На ферме вышли на 47 литров в день. Поголовье 1200 штук.
Так что в домашних условиях где 1 корова, можно добиться таких результатов.

ineesa

Форумчанин
доброго вечора, форумчани, я до вас звертаюся з таким питанням, мені сусідка дала банку коровячого молока, я поставила щоб скисло, коли скисло зібрала сметану... а вона солодка така, ще я такої не бачила, а молоко ... таке солодке, що аж не можна в рот взяти, потім поставила щоб відігрівся сир... коли витягла банку з води, то здивувалася, сиру не було, внизу банки жменька чогось не зрозумілого, ніби схоже на сир, але тягнеться як ризіна, підскажіть будь-ласка, що це може бути? може корова хвора на щось? я звісно молоко поросятам виляла, а корову їй заготовачі привозять, вона бере їх і перепродує...

Slavik

Ветеран форума
доброго вечора, форумчани, я до вас звертаюся з таким питанням, мені сусідка дала банку коровячого молока, я поставила щоб скисло, коли скисло зібрала сметану... а вона солодка така, ще я такої не бачила, а молоко ... таке солодке, що аж не можна в рот взяти, потім поставила щоб відігрівся сир... коли витягла банку з води, то здивувалася, сиру не було, внизу банки жменька чогось не зрозумілого, ніби схоже на сир, але тягнеться як ризіна, підскажіть будь-ласка, що це може бути? може корова хвора на щось? я звісно молоко поросятам виляла, а корову їй заготовачі привозять, вона бере їх і перепродує...
Сам когдато занимався перепродажем коров втом числе и на мясо. Так вот никода в жизни не пил и не кушал с етих коров молоко итд... Выливал собакам, теленкам итд. Если хотите подхопить букет болезни то кушайте на здоровя...
А по поводу сыра вы его перегрели, за то и тянется.
А на счет того что сметана сладкая и молоко тоже, ето зависит не только от коровы но и от того что она кушает. Возможно была гдето патока или сахарный буряк.:)

ineesa

Форумчанин
ну знаєте я знаю як перегрівається сир, точно не такий як я бачила. а на щот букету согласна... не ізвесно чим ті корови боліють...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі