Воно то так, але у мене є товариш, який любить вялене сире куряче м'ясо. Поки імунна в порядку, то справляється. У кожній людині достатньо чинників, які можуть вилізти в серйозну болячку при збої імунної системи, наприклад при сильному стресі....То в останньому абзаці написано:""Роль онкогенних вірусів сільськогосподарських тварин у розвитку раку людини залишається невизначеною". Тому, поки що, можна спати спокійно.Як людина, яка колись вивчала вірусологію, хочу нагадати: 30-хвилинне кип'ятіння інактивує будь-який вірус. Будь-який. ...
Я колись задавався таким питанням і не знайшов інформації щодо існування вірусів, які можуть вражати і рослин і тварин. Навпаки пишуть, що таких не існує. Якщо не розглядати лабораторні методи генетичної інженерії.Як людина, яка колись вивчала вірусологію, ....... До речі, рослини теж уражуються великою кількістю вірусів.
Может немного не в тему , но растение и человек , как то присутствуют.Вдалося знайти таке, але звучить якось більш ніж сумнівно:
На той час, коли я вчився (закінчив університет у 1991 році) нам нічого не розповідали про такі віруси. Ми вивчали кожні віруси окремо - віруси тварин і людини, віруси рослин, бактеріофаги (віруси бактерій) тощо. Яка ситуація на сьогоднішній день, не знаю. Але я б не брав би так далеко - паразитування вірусів рослин на тваринах. Справа в тому, що віруси не завжди вражають навіть всіх особин виду, на якому паразитують. Це ми бачимо на тваринах, яких тримаємо, але більш яскравий приклад - епідемії, що косили людство в минулому. Та ж віспа. Не всі навіть хворіли, а з тих, хто хворів, не всі помирали. У тварин і рослин сильно відрізняється метаболізм і щоб був такий універсальний вірус, який проникав би в будь-яку клітину... Це навряд чи... Ці пристосування розвивались протягом мільйонів років...Я колись задавався таким питанням і не знайшов інформації щодо існування вірусів, які можуть вражати і рослин і тварин. Навпаки пишуть, що таких не існує. Якщо не розглядати лабораторні методи генетичної інженерії.
А, Вам Сергію, як людині, яка вивчала вірусологію, відомі такі віруси?
Це може означати, що люди харчуються враженими вірусами рослинами. Ось якби віруси рослин були знайдені в клітинах людини, тоді - да. Дідьє Рауль, на мою думку, хоче просто привернути увагу до своїх досліджень і під цю тему "зрубати бабла". Якщо знайде того, хто це фінансуватиме.Вдалося знайти таке, але звучить якось більш ніж сумнівно:
Регулярно в человеческих фекалиях находятся вирусы растений, и это, в принципе, означает, что они инфицированы.
Відрізняються тому, що у складі цигарок, що продаються, нема тютюну. Або майже нема. Ота начинка, яку курці вважають тютюном - подрібнений і вимочений у різних смолах папір. З цього ніхто не робить зараз секрету. До речі, про цигарки "Мальборо". Мальборо були одні із багатьох дрібних виробників цигарок. До того часу, поки не винайшли своє "ноу-хау" - вимочували подрібнене листя тютюну у коров'ячій сечі. За рахунок цього цигарки значно швидше "вставляли", ніж інші і виробники набули популярності. Секрет виробництва своїх цигарок вони довго не розкривали. Зараз, я думаю, для вимочування подрібненого паперу використовуються вже інші речовини, а тоді було такМожет немного не в тему , но растение и человек , как то присутствуют.
Так вот , обычное растение - ТАБАК.
Нет-нет, никакой антитабачной кампании!
Обычные продаваемые сигареты и табак вырощенный собственноручно ООооочень отличаются.
![]()
Жидкость для вэйпа составляю сам, соответственно никотин покупаю, всегда предупреждают, что бы смешивал в перчатках, но как-то игнорировал и однажды попало на руку... ощущения были ещё те...Существует и никотин в жидком виде: маслянистая жидкость желтоватого или коричневого цвета. Чайная ложка такого «масла» может убить взрослого человека, а капли вещества на кожу достаточно, чтобы вызвать отравление организма. Любопытно, что жидкий никотин используют для средств, травящих насекомых, и — задумайтесь! — для электронных сигарет.
Хоть и сам курю , а такое выдал , аж самому не по себе стало.![]()