• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Гуси породи Легарт Датський

anatoli

Активный форумчанин
0960135814 - Яйцо ЛЕГАРТА
Розчарований я Вашими легартами! Гусям 7 місяців,а по вазі далеко недотягують до стандарту! Гуски 4-4.2кг,гусак 5.6кг! Думаю що були на випасі ,зерно давали порційно,щас закрили в загорожі ,зерно кукурузди в досталь,побачу через місяць,но думаю ,що нічим вони нездивують,а так загорівся був ними!Хто підкаже .де у нас в Україні є хороший легарт?Дякую!
 

Микола

Активный форумчанин
Мене вони також не вразили, хоч я їх і не важив,коли рубав, але в порівнянні з холмогорами ,виглядали недуже. А в порівнянні з помісями емдемської гуски та холмогорського гусака,зовсім здавалися малими.
 

serega UA

Moderator
Команда форуму
Мене вони також не вразили, хоч я їх і не важив,коли рубав, але в порівнянні з холмогорами ,виглядали недуже. А в порівнянні з помісями емдемської гуски та холмогорського гусака,зовсім здавалися малими.
У Вас є емдемські????????????????????
Якщо можна покажіть Ваші фото у відповідній темі....
 

Микола

Активный форумчанин
Є чиста двохрічна гуска емдемка. На її пускав холмогорського гусака(від Віталія 79, по габаритах десь такий як ця гуска),отримав десяток помісних гусят від них. Коли їх рубав, то плакати хотілось(якби було чим кормити ,то всіх би залишив на розвод), вдалися в маму на процентів 90,кораблі -гуси з довгими шиями,голова без шишки,але вже є задатки кіля,мої чисті холмогори в порівнянні відпочивають. Залишив собі найбільшого гусака і одну гуску(найменшу,щоб точно весною не стала гусаком,але вона велика).А тепер є два варіанти-один:пустити на маму сина, або вмовити свого товариша, якому я символічно продав гусака-чистого емдема років чотири тому для створення їм помісних мясних гусей,і розділити з ним порівну яйце,що нанесе моя гуска. Нажаль у мене поки з емдемами не склалося. У мене батарея від камери сіла ще того року і з фото проблеми. Можливо пізніше,попрошу дочку,щоб планшетом пофотографувала.
 

Віктор Боровець

Активный форумчанин
я їх не важив. на вигляд гарні. білі. трохи надокучливі, бо ждуть зерна. поки подобаються. зараз на дієті - їдять тільки овес, бо це нібито майбутнє маточне стадо. Вага для мене - не головний показник, для мене показник виживання в простих сільських природних умовах на звичайних кормах, собівартість та екологічність м"яса. Можна на комбікормах та добавках виростити якогось породного гусака незвичайних розмірів. А смисл, Сенс??? Годувати його всю зиму, як кабана і навесні отримати 7-8 яєць, з яких вилупиться 1, а в кращому випадку 2 тендітних гусеняти, з якими треба возитися як з писаною торбою... Це моя суб"єктивна думка.
 

anatoli

Активный форумчанин
Легарт ,частина від Дениса Шеремета ,частина від Романа Бутт! Романові потужніші! Десь стану переважу ,відберу на плем*я! Ще є тут на фото сіра велика !
IMG_20191006_161607.jpg
 

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,399
Дописи
110,195
Користувачі
2,292
Новий користувач
antonius
Угорі