ИНКУБАТОРЫ NEST

PAVA

Moderator
Команда форуму
А ось таку чудову решітку нашла в магазинів бджолярного обладнання.Підрізали і вона чудесно вписалась як вивідна решітка.
сітка.jpg

PAVA

Moderator
Команда форуму
Вам уже виробники Несту доплачувати мають за вдосконалення їх інкубатора...:)
Я і не проти,але ніхто не пропонує.:)
Може коли виробник завітає до нас,то прислухається до наших пропозицій і почне виробляти таки ідеальний інкубатор.
Зараз думаю над підливом води .При виводі триразове відкривання дверей,щоб підлити воду,таки напрягає.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Ви того.... дивіться там.. воно заразне, затягує....
Як то кажуть-зараза до зарази не пристає.Хоча дивлячись на Вас,Михайло,то трохи страшнувато стає.:rolleyes:А я ще і перші поїлки для перепелят купую бджолині...nailbiting

G R E Y

Активный форумчанин
Извиняюсь за флуд. Что за маркеры для пёлок? Где купить? Спасибо.

Slavik

Ветеран форума
Як то кажуть-зараза до зарази не пристає.Хоча дивлячись на Вас,Михайло,то трохи страшнувато стає.:rolleyes:А я ще і перші поїлки для перепелят купую бджолині...nailbiting
И мне стае страшновато за розмах Друга...Наложил стока пелок шо аж голова кругом идёт.....:D

Бортник

Ветеран форума
Мені самому якось ...незвично. Такого темпу життя я вже давно не відчував.
Коли купував у ветаптеці вітаміни та ліки для курчат, звернув увагу на напувалку для бджіл. Усього 3 гривні... Думаю, десь валяються вже років ...надцять (бо бджіл не годую). Колись купував їх штук... Виявилося що всі вони без плотиків. Прийшлося на ходу винаходити напувалку для перепелів... Зробив “болгаркою“ (дуже обережно) щербу в майонезній банці і перевернув її у звичайну якусь там кришку трохи більшого діаметру - вийшла чудова мініатюрна напувалочка. Може кому згодиться винахід ))).

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі