Які лампи краще вибирати для обігріву циплят?

Марічка 1212

Осваивается на форуме
Доброго дня, форумчани) я хочу запитати в вас щодо обігріву циплят, я в цьому ділі новенька і хочу ознойомитися з цією темою більш детально, а то в інтернеті купа інформації, але розумію шо то все реклама, а я хочу придбати якісні інфрачервоні лампи, знайомі порадили брати товсте скло, але знаю що такі лампи дуже часто горять і в них відривается цоколь
Може ви щось порадите з більш бюджетних і якісних варіантів саме по інфравчервоному обігріві?

Илона ✿

Осваивается на форуме
Доброго дня! Я теж цікавлюся цією темою мені казали що краще купувати лампи з тонким склом, бо з товстим дуже часто ламаються біля цоколя.

Сергій

Ветеран форума
Я користуюсь простими лампами накалювання (2*100 Вт), підключеними через димер. Колись 1 раз купував інфрачервоні, але вони швидко згоріли і більше я цим не займався.

Mihalich61

Ветеран форума
Если Китайские ИК в керамическом корпусе , то - такие они более оригинальны , не создают освещения , но выделяют тепло. Есть ещё в белом корпусе , но их в продаже не нашел.

Сергій

Ветеран форума
А які саме у Вас були з тонкого чи товстого скла?
Я вже не пам'ятаю. Давно це було, тоді не було такого різноманіття ламп, як зараз, які були в магазині, ті й купив. Я тоді не знав, що вони бувають з різного за товщиною скла.

городовой 33

Активный форумчанин
тепер і прозорі випускають які гріють і світять одночосно і якщо багато ціплят то 1 червона 1 прозора .Керамічні візуально невидо працює чи ні а червоні і прозорі є від різних виробників 125-175-250 ват і китай ніхто непримушує купувати.При комуністах були тільки на 500 ват.

chubatiuk

Активный форумчанин
Використовую великі червоні лампи.
одна відслужила 5 років, поки одного разу не згоріла. Друга років зо 2 .поки не зтрусив.
купив третю. задоволений. грію курчат. також підвішував над поросятами. але ці лампи я використовував в приміщеннях, в брудері вони зайві.
На лоджиї і в кортонних коробках використовую звичайні лампочки. для курчат можна покрасити.

Mihalich61

Ветеран форума

Анатолій з Хомутця

Осваивается на форуме
Малим курчатам потрібне цілодобове освітлення. Я використовую звичайні лампочки розжарювання (накала). І світять і гріють. Коштують мізер в порівнянні з так званими інфрачервоними. Зайва трата грошей.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,227
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі