Давайте подивимось, який комбікорм найпопулярніший серед форумчан.
y_shik Активный форумчанин 2 Бер 2016 #1 Давайте подивимось, який комбікорм найпопулярніший серед форумчан.
y_shik Активный форумчанин 2 Бер 2016 #2 Ой, перенесіть будь ласка, чомусь не там де треба створилася... Останнє редагування: 2 Бер 2016
serega UA Moderator Команда форуму 2 Бер 2016 #3 Голосування не об"єктивне. Відображені лише марки к\к центрального регіону.
y_shik Активный форумчанин 2 Бер 2016 #4 serega UA написав(-ла): Голосування не об"єктивне. Відображені лише марки к\к центрального регіону. Натисніть, щоби розкрити... Заперечу, тут і захід і південь і північ, просто писав ті що знаю, крім того поставив кнопку інший, на випадок, якщо щось не вказав
serega UA написав(-ла): Голосування не об"єктивне. Відображені лише марки к\к центрального регіону. Натисніть, щоби розкрити... Заперечу, тут і захід і південь і північ, просто писав ті що знаю, крім того поставив кнопку інший, на випадок, якщо щось не вказав
Алёна72 Победитель нашего конкурса 2 Бер 2016 #5 Я користуюсь де-міксом...Щедра нива не дуже подобається..До війни подобався фідлайф
serega UA Moderator Команда форуму 3 Бер 2016 #8 Про Курку Натурку від Пуріни ніхто не згадає? Колись користувався, і залишились лише позитивні спогади окрім одного- ціна. Треба платити не тільки за к\к а й за бренд. Але ж на старті та рості молодняк ріс так потужно...
Про Курку Натурку від Пуріни ніхто не згадає? Колись користувався, і залишились лише позитивні спогади окрім одного- ціна. Треба платити не тільки за к\к а й за бренд. Але ж на старті та рості молодняк ріс так потужно...
y_shik Активный форумчанин 3 Бер 2016 #10 Адмін, а є можливість додати до опитування Мультігейн, Фідлайф, Демікс та Золотий кошик? А то мені не можна
Адмін, а є можливість додати до опитування Мультігейн, Фідлайф, Демікс та Золотий кошик? А то мені не можна