Как отвадить кошек?

admin

Administrator
Команда форуму
Несколько кошек(котов) уже длительное время шастает в моем дворе. В основном вокруг перепелятника, но и так проскакивают или лежат где ни попадя. Возможно часть из них соседские, не разбирал. Сам я кошек не держу.
Так как я их не приглашал, то их назойливые посещения меня уже давненько напрягают. Надо отвадить, подскажите варианты.

Balu

Активный форумчанин
да ганять будет но есле приходят кошки к тебе то им тут шо то нравится! это не плохо шо они приходят минус крысы-мыши у меня пятеро и мне не много но я их подкармливаю только зимой летом их практически не кормлю и они отрабатывают на все 100!

admin

Administrator
Команда форуму
Одна уже ветеран и скорее думает, что может быстро бегать, чем бегает. А вторая,хоть и может перекусить кошку пополам, судя по всему познала дзен и медитирует, в то время как коты едят из ее миски.

Юрій S

Ветеран форума
Несколько кошек(котов) уже длительное время шастает в моем дворе. В основном вокруг перепелятника, но и так проскакивают или лежат где ни попадя. Возможно часть из них соседские, не разбирал. Сам я кошек не держу.
Так как я их не приглашал, то их назойливые посещения меня уже давненько напрягают. Надо отвадить, подскажите варианты.
Водяним пістолетом :) Не люблять вони цього.

городовой 33

Активный форумчанин
Всі намагання відучити сусідських котів ходити по чужій території та перевіряти всі приміщення в які можна зайти марні .Вони дуже швидко забувають всі неприємні моменти навіть жорстоке побиття і лізуть знову і знову.Якщо є великий бойовий котяра то він буде захищати свою територію але його територія необмежується тільки своїм подвірям тому вони довго неживуть.Є породи собак які легко вбивають будь якого кота .Чужих котів просто лякаю коли бачу і вони вдають що злякались по 3рази на день.

• Нравится
Реакції: Balu

Светлана

Ветеран форума
За що ви так котів не любите?.У нас 3, у всіх сусідів як мінімум по 1.Ходять де хочуть, якщо собаки не ганяють... Поки мої мирно гріються в хаті , ссідські ловлять мишей в кукурудзі.На курчат заряться дуже рідко,навіть не пам*ятаю коли в мене останній раз курчат коти чужі витаскали .У сусід 4 дрібних собвк, вони в них і з крисами воюють і котів чужих до двору не пускають.

• Нравится
Реакції: Balu

Slonik

Ветеран форума
За що ви так котів не любите?.У нас 3, у всіх сусідів як мінімум по 1.Ходять де хочуть, якщо собаки не ганяють... Поки мої мирно гріються в хаті , ссідські ловлять мишей в кукурудзі.На курчат заряться дуже рідко,навіть не пам*ятаю коли в мене останній раз курчат коти чужі витаскали .У сусід 4 дрібних собвк, вони в них і з крисами воюють і котів чужих до двору не пускають.
1580365941244.png

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі