Карпатський вітамінний чай

травник

Осваивается на форуме

Літечко пролетіло,проходить осінь,недалеко на горизонті біліється зима. Коли людина тяжко працює,або стомленно - збудженна хочеться заварити теплого ароматного чайку, відчути запах рідних Карпатських гір, і ця можливість у вас є.
Шановні форумчани і гості і хочу вам запропонувати Карпатські Вітамінні чаї.
Травами займаюсь біля дев яти років. Сам збираю, сушу, вкладаю сили і душу. Якість на першому місці.
1. Карпатський вітамінний чай.
Склад: Чебрець, Малина, М"ята, Чорниця, Іван-чай, Шипшина, Червона горобина, Глід.
2. Ароматний вітамінний чай.
Склад: Меліса, М"ята, Листя Ожини, Іван-чай, Малина, Шипшина, Липа, Глід
3. Лісовий вітамінний чай.
Склад: Брусниця, М"ята, Малина, Чорниця, Верес, Червона горобина, Липа, Глід.
4. Гірський вітамінний чай.
Склад: Чебрець, М"ята, Іван-чай, Малина, Шипшина, Чорна горобина, Глід
5. Вітамінний чай Різнотрав"я.
Склад: Малина, Чорниця, Верес, Ожина, Іван-чай, Шипшина, Червона горобина, Первоцвіт.
6.Карпатський чай Довголіття
Склад-М ята,Малина,Материнка,Ожина,Чорниця,Іван-чай,Шипшина,Чебрець,Липа,Глід.

7.Заспокійливий
Склад-Меліса,М ята,Цвіт глоду,Ожина,Верес,Арніка.
Вага 1 великої політиленової пачки 150-160грамм.
ціна 32грн.
Вага 1 паперової пачки 100 грамм-ціна 20грв.
Вага1 пробника-25грам, ціна 7грн.
При замовленні 10 пачок діє знижка
.

admin

Administrator
Команда форуму
Да,кстати. Добавьте город и контактные данные для связи (телефон,почта и т.п.)

• Нравится
Реакції: PAVA

motor4

Активный форумчанин
Чим керувались при виборі співвідношення трав у пакеті?
Чим пояснюється такі великі розміри складових пакету?
Збір якого року використано?
Більше фото. Більше інформації.

травник

Осваивается на форуме
Добрий день шановний motor4,перед тим як вам відповісти на ваші запитання,я задам вам.З якою метою ви задали ці питання?
а)інтерес?б)закупівля трав і зборів?в)інше?Щиро вдячний.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Все просто.Це звичайна практика.Ми хочемо більше дізнатись про Вас,травник.Відчути Вас як людину,з рук якої отримаємо чай.З ним до нас в домівку прийде частинка Вашої душі.
Нам цікаво побачити місцину,де росте сировина.Ну а професійний опис рецептів,то є просто Ваш обов'язок.
Ми радо будемо співпрацювати з Вами і просимо бути уважним до наших питань.

motor4

Активный форумчанин
Зацікавило Ваша об`ява як покупця . Природній інтерес, хотілося б дізнатися про товар більше, перш ніж придбати. Гадаю ви не робите секрету з своєї справи? Просто хотілося б не полови купити, а нормального чайного збору. А хіба у Вас не такий підхід до покупок? Якщо не важко детальніше прошу Вас розповісти про правильність заварювання та настоювання цього чаю. Гадаю багаж знань у Вас чималий, то чи не могли б ви ним поділитися з іншими. Щиро вдячний.
Наприклад, чому немає в об`яві такої фотки?

Жаль, що пробники у Вас стали платні:(

Останнє редагування:

травник

Осваивается на форуме
Прошу пробачення шановні PAVA і motor4,нарахунок фото тих місць де я збираю ви можете переглянути тут.https://www.facebook.com/profile.php?id=100011522538106&sk=photos&pnref=lhc,Збір сировини кожного року свіжий,але залишилися незначні залишки з 2015 року. Термін зберігання трави 2 роки. Просто хотілося б не полови купити, а нормального чайного збору?Я вас зрозумів шановний motor4,Саме основне для травника в душі має бути Любов до своєї справи,не збагачення,заробити массу грошей,тому на першому місці має бути духовність,потім знання. Якщо не важко детальніше прошу Вас розповісти про правильність заварювання та настоювання цього чаю. - 2 ст.ложки подрібненої трави на0.5літра окропу. Настояти 15-20хв. Пити як чай.Деякі трави протипоказані вагітним,наприклад материнка.

травник

Осваивается на форуме
Чим керувались при виборі співвідношення трав у пакеті? Досвідом старших травників які мене вчили,літературою Носаль,Кархут,Лікарські рослини енциклопедичний довідник 1992рік та інші.
Чим пояснюється такі великі розміри складових пакету?Можу фасувати у менші пакети.
Жаль, що пробники у Вас стали платні-Пару пробників можу вислати просто так.

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,227
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі