Куплю инкуб.яйцо карликового нью-гемпшира или карликового вельзумера.

Ulja999

Осваивается на форуме
Всем добрый день. Хочу купить инкубационное яйцо карликового нью-гемпшира или карликового вельзумера. Ещё интересует королевская курица (карликовый гудан китайской селекции).Буду благодарна за ответы или советы,у кого можно найти.Мой вайбер 0971620025.

Balu

Активный форумчанин
маю карлика півника нью гемпшира а от курочки немає - куплю курочку або яйця!??!!

Сергій

Ветеран форума
маю карлика півника нью гемпшира а от курочки немає - куплю курочку або яйця!??!!
В Україні навряд знайдете. У нас більш популярні великі кури, щоб було що поїсти:) В Німеччині їх багато, якщо хтось там є, попросіть навесні купити і передати сюди яйця.

Пані Олеся

Форумчанин
Я є в Німеччині, але така справа, що інкубаційне яйце подорожчало і коштує зараз 2,5 євро за штуку + ціна за відправку мінімум 6 євро. Плюс відправка в Украину десь 10 євро... якщо людина не займається породою, то дорогувато.

Сергій

Ветеран форума
Я є в Німеччині, але така справа, що інкубаційне яйце подорожчало і коштує зараз 2,5 євро за штуку + ціна за відправку мінімум 6 євро. Плюс відправка в Украину десь 10 євро... якщо людина не займається породою, то дорогувато.
Якщо людина не займається породою, то воно їй взагалі не потрібно. Ні так, ні за гроші :)

Оксана Мищишин

Форумчанин
Куплю інкубаційне яйце курей амераукани, араукани чи кремового легбара... Головне - цікаві яйця. Маю півня Кремового легбара.

Balu

Активный форумчанин
В Україні навряд знайдете. У нас більш популярні великі кури, щоб було що поїсти:) В Німеччині їх багато, якщо хтось там є, попросіть навесні купити і передати сюди яйця.
діма DNK займався цим привозив з європи яж у нього і брав але зараз контакту з ним немає бо як раз там орків ганяли і що з ним де він я незнаю

Balu

Активный форумчанин
я тримаю кольорових броллерів вони мені більш до вподоби але півні вони дужє рвуть курей тож півнів вибиваю а курочок гарно водять карлики і в курятнику благодать і тишина
тож я думаю байдужє який півень якої породи аби був карлик

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,227
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі