• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Куплю інкубаційне яйце.

Катруся

Активный форумчанин
Добридень! Цього року я дуже пізно подумала, що непогано було б інкубувати курочок. Знаю, що в квітні починати шукати інкубаційне яйце пізно. Хочу до свого птаха додати нових порід. У мене переважно кроси. І переважно темного забарвлення. Хочу світлу птицю додати.
Якщо хтось може продати інкубаційне яйце своєї птиці, будь ласка, напишіть.

Оксана Мищишин

Форумчанин
у мене назбирані яйця бресгальських. Стадо мені передала подруга, яка виїхала у Німеччину. Маю приблизно 2 лотки. АЛЕ півень з курми хоч і молоді (їм 8 місяців) але одного виводка. Я пробну партію поставила в інкубатор, 16-го квітня мають вилізати.
Курочкии мені сподобалися: тяжкі, в їжі неперебірливі, несуться добре, тільки яйця малі. не такі, як у брам і Легорнів. Характер не дуже... може, через зміну обстановки, харчування і господині вони були дикуваті і агресивні...

Останнє редагування:

Юрій S

Ветеран форума
у мене назбирані яйця бресгальських. Стадо мені передала подруга, яка виїхала у Німеччину. Маю приблизно 2 лотки. АЛЕ півень з курми хоч і молоді (їм 8 місяців) але одного виводка. Я пробну партію поставила в інкубатор, 16-го квітня мають вилізати.
Курочкии мені сподобалися: тяжкі, в їжі неперебірливі, несуться добре, тільки яйця малі. не такі, як у брам і Легорнів. Характер не дуже... може, через зміну обстановки, харчування і господині вони були дикуваті і агресивні...
Дивно - кажуть, що у брам порівняно малі яйця. А маєте фото своїх бресів? Питаю не як потенційний покупець, а просто з цікавості ))) До речі, чув, що вони вилуплюються не білі, а попелясті. Не знаю, чи правда і чи всіх ліній білого бреса це стосується.

Юрій S

Ветеран форума
Добридень! Цього року я дуже пізно подумала, що непогано було б інкубувати курочок. Знаю, що в квітні починати шукати інкубаційне яйце пізно. Хочу до свого птаха додати нових порід. У мене переважно кроси. І переважно темного забарвлення. Хочу світлу птицю додати.
Якщо хтось може продати інкубаційне яйце своєї птиці, будь ласка, напишіть.
Більш-менш доступні на ринку інкубаційного яйця адлери або два різновиди домінантів подібного (колумбійського) забарвлення. Майстер грей теж порівняно світлі кури :)
А білого легорна чи білого хайсекса ви не тримали? У нас хайсекси були - нервові, худі, але несуться непогано. Схильні скубати одна одну. І ще один мінус у них, та й в інших білих курей - їх добре бачить яструб )))))

Оксана Мищишин

Форумчанин
Дивно - кажуть, що у брам порівняно малі яйця. А маєте фото своїх бресів? Питаю не як потенційний покупець, а просто з цікавості ))) До речі, чув, що вони вилуплюються не білі, а попелясті. Не знаю, чи правда і чи всіх ліній білого бреса це стосується.
зараз сходжу сфотографую і кину. а 16-го квітня взнаємо які вилупляються, у мене це теж вперше.

Юрій S

Ветеран форума
Переглянути вкладення 38008
Яйця: біле - Хайсекс, зелене - амераукана, більше коричневе - Брама, а найменше - Бресс-Гальська
Переглянути вкладення 38009

Бресс=Гальске яйце на фоні Брами
Симпатичний брес. Шкода, що вони білі ))))
У вас якісь брами крупнояйцеві :)
А у нас легбари несуть зеленкуваті яйця - дрібні. А від старих домінанток яйця просто гігантські )))

Катруся

Активный форумчанин
Дякую за пропозицію! Але я вже замовила яйця. почекала пару днів тут на форумі, не дочекалася. мені підказали де на фейсбуці група куроводов. Там вже заказала яйця Лєгорн Ізабела та Декабл Вайт.

Оксана Мищишин

Форумчанин
Симпатичний брес. Шкода, що вони білі ))))
вони вже не білі. Тому і не люблю білих курей. Думаю очистити всю територію вигулу від землі і засипати піском... може, тоді будуть чистіші... бо в самому курнику сухо.
А у нас легбари несуть зеленкуваті яйця - дрібні. А від старих домінанток яйця просто гігантські )))
А брами маю 3 (дві білі і чорна) і білі несуть ідентичні яйця, якісь чисто овальні, а чорна має кругліші яйця, але теж не мале.

Оксана Мищишин

Форумчанин
До речі, чув, що вони вилуплюються не білі, а попелясті. Не знаю, чи правда і чи всіх ліній білого бреса це стосується.
Вилупилися біленькі,але ніжки не такі жовтенькі, як зазвичай мають курчатка. Яйця в них малі, як на мене, 42-44г. Такі взяла в інкубацію, бо інакших просто не було. Цип'ята вискакують жваво, як перепілки ))) Напевно, варто перенести цю розмову в бреесгальські, а тут повидаляти повідомлення. Як кажете?

Вкладення

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,226
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі