Куплю инкубационное яйцо Кучинки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксения

Ветеран форума
Хочу купить инкубационное яйцо Кучинской курочки.Может кто знает где можно взять дайте знать пожалуйста.

Ксения

Ветеран форума
это я искала для знакомых но у них потом поменялись планы.

Елена Одесса

Активный форумчанин
Поняла, а меня все-же интересует эта порода для яйца и холодца, потому как нью-гемпширы (также интересуюсь), на холодец как-то крутовато)))

Сергій

Ветеран форума
Поняла, а меня все-же интересует эта порода для яйца и холодца, потому как нью-гемпширы (также интересуюсь), на холодец как-то крутовато)))
А що? Холодець з Нью-гемпширів - звучить гордо...;) І тільки Алла Василівна, мабуть, знає його смак... Або скоро дізнається...

Елена Одесса

Активный форумчанин
А що? Холодець з Нью-гемпширів - звучить гордо...;) І тільки Алла Василівна, мабуть, знає його смак... Або скоро дізнається...
Ой, ну вы меня рассмешили)))))) Нет, я таки да заведу эту породу))) Ну, чтоб попробовать холодец с гордым названием "Холодец из Нью-гемпшира"))))) А Алла Васильевна мабудь сама еще не пробовала холодец с гордым названием..., но, думаю дорогие холодцы бывали на ее столе.

Сергій

Ветеран форума
Та Алла Василівна тільки дорогі холодці і їсть:) Але хай краще вона сама про це розповість...:D

PAVA

Moderator
Команда форуму
Немає що бракувати,один півник вивівся .Правда вже домовилась про купівлю ще одного півника.А от Сусекса вже поставила на відкорм,там аж 5! півнів виявилось.Скоро спробуємо.Правда найкраще люблю розсіл з птиці,а холодець дуже рідко готую,бо чоловік мав інфаркт і у нас жорстка дієта вже девятий рік.

Елена Одесса

Активный форумчанин
Немає що бракувати,один півник вивівся .Правда вже домовилась про купівлю ще одного півника.А от Сусекса вже поставила на відкорм,там аж 5! півнів виявилось.Скоро спробуємо.Правда найкраще люблю розсіл з птиці,а холодець дуже рідко готую,бо чоловік мав інфаркт і у нас жорстка дієта вже девятий рік.
Ну вот, что тут скажешь? Берегите мужа!!! А холодец на Новый год, особенно с утра 1 января, сказка)))

• Нравится
Реакції: PAVA
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі