...хочу увидеть птицу, которая когда-то была и на нашем подворье...Хочете відродити українську чубату? Чи зробити нову чубату породу?у мене в селі були чубаті...але тепер уже всі перемішались з брамами тому напевно не підійдуть.
...тогда вариант - брать кур...желательно фото и отправка поездом до Полтавы...у нас по селах бігає багато чубатих...часом навіть дуже цікавих екземплярів... але так щоб хтось розводив тільки самих чубатих - нема.
...создайте свою тему и там спрашивайте что хотите, а в данной теме это к чему?...http://www.xn-----6kcdrufknooyyl9cvib.in.ua/яйца-для-инкубации/28-яйцо-инкубационное-голошейка-испанка.html
хто чё скажет за эту харьковскую контору- мне перезвонили и я с ними поговорил - заверяют шо яйцо привозное и самого высокого качества!!
Сумніваюсь, що хтось з дикого прикарпатського села захоче везти 80-150 км безпородну курку до Львова, щоб відправити до Полтави... Дорога дорожче получиться ніж та курка коштує...краще заріжуть і холодець зварять Організуйте собі щось на подобі "птахівничої експедиції" по Україні в пошуку цікавих екземплярів курей(і не тільки чубатих)...По наших селах багато всього цікавого бігає... Знаю на "Фермері" цього року каталися по Україні...можна пошукати однодумців-ентузіастів і щось таке організувати...замість відпустки - птахівничий тур по забутих українських селах....тогда вариант - брать кур...желательно фото и отправка поездом до Полтавы...
Гени, що відповідають за шапку - домінантні, тож при схрещуванні чубатих і нечубатих курей все одно більшість буде чубатих. Можна брати яйце і з змішаних стад, чубатих буде там багато......тогда вариант - брать кур...желательно фото и отправка поездом до Полтавы...