• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Куплю яйцо инкубационное из под Чубатых кур.

Mikhalych

Ветеран форума
Куплю недорого яйцо инкубационное из под Чубатых домашних кур.
Желательно фото кур, из под которых яйцо.

0957008525, 0686504525

Олег---

Ветеран форума
Хочете відродити українську чубату? Чи зробити нову чубату породу?у мене в селі були чубаті...але тепер уже всі перемішались з брамами тому напевно не підійдуть.

Mikhalych

Ветеран форума
Хочете відродити українську чубату? Чи зробити нову чубату породу?у мене в селі були чубаті...але тепер уже всі перемішались з брамами тому напевно не підійдуть.
...хочу увидеть птицу, которая когда-то была и на нашем подворье...
...взял яйцо с 2 областей, хочу сразу добавить по максимуму материала, а потом отбор, отбор и ещё раз отбор...
...видно будет...а пока так...
С Новым Годом!

Чуб-0201-01.jpg Чуб-0201-02.jpg

Останнє редагування:

Олег---

Ветеран форума
у нас по селах бігає багато чубатих...часом навіть дуже цікавих екземплярів... але так щоб хтось розводив тільки самих чубатих - нема.

Mikhalych

Ветеран форума
у нас по селах бігає багато чубатих...часом навіть дуже цікавих екземплярів... але так щоб хтось розводив тільки самих чубатих - нема.
...тогда вариант - брать кур...желательно фото и отправка поездом до Полтавы...

Mikhalych

Ветеран форума
http://www.xn-----6kcdrufknooyyl9cvib.in.ua/яйца-для-инкубации/28-яйцо-инкубационное-голошейка-испанка.html
хто чё скажет за эту харьковскую контору- мне перезвонили и я с ними поговорил - заверяют шо яйцо привозное и самого высокого качества!!
...создайте свою тему и там спрашивайте что хотите, а в данной теме это к чему?...

Balu

Активный форумчанин
пардон не дочитал до конца шо про хохлатых- просто есть тема про инкуб яйцо я и пошел по накатаной схеме!

Олег---

Ветеран форума
Сумніваюсь, що хтось з дикого прикарпатського села захоче везти 80-150 км безпородну курку до Львова, щоб відправити до Полтави... Дорога дорожче получиться ніж та курка коштує...краще заріжуть і холодець зварятьhungrypng:D Організуйте собі щось на подобі "птахівничої експедиції" по Україні в пошуку цікавих екземплярів курей(і не тільки чубатих)...По наших селах багато всього цікавого бігає... Знаю на "Фермері" цього року каталися по Україні...можна пошукати однодумців-ентузіастів і щось таке організувати...замість відпустки - птахівничий тур по забутих українських селах.

Сергій

Ветеран форума
Гени, що відповідають за шапку - домінантні, тож при схрещуванні чубатих і нечубатих курей все одно більшість буде чубатих. Можна брати яйце і з змішаних стад, чубатих буде там багато...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,253
Новий користувач
Czar
Угорі