• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Куплю орпа,джерса, віандота і легорна

Олег---

Ветеран форума
Прошу відізватись всіх хто може продати такі породи по одній штуці:

Куплю за розумні гроші :

1 курку чорного орпінгтона
1 півня темного або світлого колумбійського віандота
1 курку чорного джерсійського гіганта(або чорного австралорпа)
1 півня сріблястого(темного) легорна

Не мусять бути виставочної якості - достатньо, щоб були чистокровні, без рижого пера і без домішок інших порід.

Олег---

Ветеран форума
А чого зразу так? Може я просто хочу мати по одній штуці кожної з цих порід:D Для загального розвитку так сказать...

Олег---

Ветеран форума
Доречі у тебе ,Діма, ж був вроді джерс? Чи то тільки білий? На виставці на іподромі у неділю будеш?

Діма 7

Ветеран форума
Доречі у тебе ,Діма, ж був вроді джерс? Чи то тільки білий? На виставці на іподромі у неділю будеш?
Є декілька білих і чорних (з білим геном) Але поки не збирався продавати. Тай вести її треба через пів України.
По виставці поки невирішив, чи є сенс мені туди йти: продавти у мене не має що, та й купувати на виставці не збирався.

Олег---

Ветеран форума
погуляти..я може подивлюсь щось цікаве для своїх експериментів прикуплю...

DonDjons

Активный форумчанин
Прошу відізватись всіх хто може продати такі породи по одній штуці:

Куплю за розумні гроші :

1 курку чорного орпінгтона
1 півня темного або світлого колумбійського віандота
1 курку чорного джерсійського гіганта(або чорного австралорпа)
1 півня сріблястого(темного) легорна

Не мусять бути виставочної якості - достатньо, щоб були чистокровні, без рижого пера і без домішок інших порід.
Олег я бы тебе продал курицу черного орпингтона или бы даже лучше поменялся бы на что то (не выставочные но абсолютно черные и без примесей) НО если Диме везти через половину Украины то от меня считай через всю , может лучше яйцом;) (подумай!!)

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,400
Дописи
110,225
Користувачі
2,307
Новий користувач
DavisPetr
Угорі