• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Куплю перепелов-несушек, японцев или чёрных англичан.

strannik9211

Ветеран форума
Собственно, куплю 10 молодых(или на подходе) перепелов-несушек, породы Японский или Чёрный Английский.
Живу в Киеве.
Спасибо.
 

Сергій

Ветеран форума
Однак, Ви, батенька, естет:D Мабуть, начитались чогось...:) Японських перепелів таких, які були в минулому столітті зараз, мабуть, ніхто не тримає (в усякому разі, я не знайшов), бо в них мало м'яса. Чорних англійських ще можна зустріти, навіть в Києві, варто зайти на ОЛХ. А перепела дикого окрасу Вам не підійдуть? Фараони якісь, естонці? Або білого? Тут, на форумі із найближчих перепелівників - СерьожаУА з Ніжина. Але тоді доведеться платити ще й за доставку. Не простіше під'їхати на Куренівку у вихідний вранці і відразу там купити? І клітку теж.
 

strannik9211

Ветеран форума
На куренёвке был... хочу приобрести породистых и клетку, не УГ а такую, что бы интерьер не портила)). В вопросе пород пока не силён, делаю выводы из прочитанного выбираю наиболее яйценоскую(если это правильное определение...) породу.
 

Сергій

Ветеран форума
Я щось так і подумав, що перепела мають бути у колір інтерєру...:)
 

Сергій

Ветеран форума
Але послухайте добру пораду людини, яка це пройшла - не тримайте перепелів у квартирі...stoppng Якщо Вам потрібні яйця - просто купіть яєць і все, а перепелів заведете (якщо захочете), коли у Вас буде будинок...
 

Сергій

Ветеран форума
...інакше Ваша квартира перетвориться у філіал якоїсь птахофабрики...:D Перепела продукують такий запах і стільки пилюки, шо "мама не горюй"...:D
 

Сергій

Ветеран форума
...і скоро тут з'явиться оголошення:"Віддам перепелів разом із кліткою"...:D:D:D
 

Сергій

Ветеран форума
До речі, клітку замовити Ви можете тут, Михалич Вам зможе зробити клітку з чорного дерева (або з будь-якого, за вашим бажанням):)
 

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,398
Дописи
110,173
Користувачі
2,288
Новий користувач
Влад6666
Угорі