Михайло
Активный форумчанин
Мене звати Михайло, живу неподалік міста Житомир, с. Двірець. Займаюся птахівництвом вже 4-ий рік, і на даний момент маю такі породи курей: Орпінгтон палівий, брама куріпчаста, кохінхін (чорний, білий, голубий), мінорка, фавероль лососєва, віандот срібний, а також фазан мисливський. Птиця збиралася ледве не з усієї України і не тільки, і надалі ведеться робота по генофонду, і підбору племінного стада.
Почав досить таки випадково, побачивши одного разу "великого півня" на ринку в одного заводчика, і загорівся цим всим. Як пізніше виявилося не зовсім добросовісного, але це вже в минулому.
Світ не без добрих людей, і мені пощастило зустріти людину, в якої я вчився, вчуся, і завжди звертаюся за порадою. Велику кількість інформації отримав від нього, левова частка птиця також взята від нього. Я думаю більшість із вас його знає, це Юрий. Навіть силку на даний форум він мені скинув)))
Буду радий новим знайомствам ;-)
Почав досить таки випадково, побачивши одного разу "великого півня" на ринку в одного заводчика, і загорівся цим всим. Як пізніше виявилося не зовсім добросовісного, але це вже в минулому.
Світ не без добрих людей, і мені пощастило зустріти людину, в якої я вчився, вчуся, і завжди звертаюся за порадою. Велику кількість інформації отримав від нього, левова частка птиця також взята від нього. Я думаю більшість із вас його знає, це Юрий. Навіть силку на даний форум він мені скинув)))
Буду радий новим знайомствам ;-)