• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Куры в саду.Имеет ли смысл?

Самбука

Осваивается на форуме
Добрый день! Хочу завести кур несушек,чтобы были свои яйца.Могу огородить участок под деревьями(плодовый сад).Там сделаю для них домик,и свободный выгул на территории сада. Сейчас на этой территории,агроволокно,сверху хвойный опад.Какой минус в моей затее?Имеется в виду ,летнее содержание.Второй вопрос,есть куры,хорошие несушки,чтобы были потише и меньше гребли?У знакомого бентамки,говорит,что гребут мало,он их к пионам своим выпускает,ничего не портят.Курочек хочу немного,3-5 штук.Спасибо большое всем отклинувшимся!

Юрій S

Ветеран форума
Добрый день! Хочу завести кур несушек,чтобы были свои яйца.Могу огородить участок под деревьями(плодовый сад).Там сделаю для них домик,и свободный выгул на территории сада. Сейчас на этой территории,агроволокно,сверху хвойный опад.Какой минус в моей затее?Имеется в виду ,летнее содержание.Второй вопрос,есть куры,хорошие несушки,чтобы были потише и меньше гребли?У знакомого бентамки,говорит,что гребут мало,он их к пионам своим выпускает,ничего не портят.Курочек хочу немного,3-5 штук.Спасибо большое всем отклинувшимся!
Всі кури гребуть - більші сильніше, менші слабше. Всі кури кудкудачуть, всі півні кукурікають, якщо здорові... Є кури, які більше літають (перелітають огорожі), а є такі, що менше. Ну і несучість різна залежно від породи.

Юрій S

Ветеран форума
До речі. Якщо цікавить суто декорація, то є сенс брати коротконогих карликів типу шабо.

Romashka

Ветеран форума
Я б брав нормальних великих несушок (а не карликів) і обовязково з півнем. З свого досвіду коли є адекватно місця- тобто вигулу на дворі, а у Вас , як кажете- сад, то кури не дуже деруть, або мало деруть, бо не мають на дурниці часу... вони обходять кругами тереторію вишукуючи всяких комах, та і півні як правило спокійні бо намотують круги з курми.... А інколи рідко кукурікати буде любий півень, бо це нормально, така їхня природа...

alexandr

Активный форумчанин
Щоб було тихо некупляйте півня .
Таке ви рекомендуєте,а як без інтимного життя курочкам?Півник потрібний на всі 100.Курочоки будуть жити,але півник це природньо:захищає,гудує і любить .
Курочки у саду то ще і краще,вони ідять усіх мурах.Мурахи розводять тлю на листях.

городовой 33

Активный форумчанин
Нічого немаю проти півня ,якщо людина ходить на роботу то півник завжди розбудить і курей поводить .Півень спокійний коли немає конкурентів яких він чує ,якщо почув то надцять разів на день намагається їх перекричати і вихідних у півника немає.

Самбука

Осваивается на форуме
Спасибо всем! Еще проблема купить этих несушек..Еще,если не разбираешься.Старая или молодая,петух или куриц.В основном,продают яйцо.Если попробывать вырастить цыплят,с помощью инкубатора? Новичек справится с этой задачей? В детстве читала Носова,про инкубатор,очень интересно..Помню, они за температурой следили и переворачивали яйца.У них,кстати,получилось..Наверное,самое сложное,потом...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,253
Новий користувач
Czar
Угорі