Легбар, Шовкова(Silkie)

Romashka

Ветеран форума
Є знову в наявності трохи інкубаційного яйця Легбара. Ціна договірна .

Romashka

Ветеран форума
Маю в наявності трохи інкубаційного яйця Шовкової, Брекеля.

Romashka

Ветеран форума
Наразі цього року ще не було виявлене у Легбарів жодне яйце з неоплодом!!! І на даний момент лише одне пташеня не змогло вивестись, чомусь не проклюнулось... :( Двоє півнів, що залишив собі поки що працюють на 100%! :);:;:

Romashka

Ветеран форума
У мене часто люди запитують про курчат, яких я практично не виводжу на продаж... Бажаючим можу запропонувати таку схему... :) :) :) На даний момент я маю достатньо багато квочок... і можу щось під замовлення виінкубувати (Брекелі, легбари, шовкові. Крім маранів.) Можу посадити під одну, або під дві, і навіть під три квочки... :);) Вартість такого курчата буде по стандартній формулі. Плюс потрібно буде дивитись зручну доставку... потяг, автобус - бажано прямі... Тому якось так... ;:;::) А, навіть в деяких випадках можна було б забрати з квочкою... ;:;: Але за усе потрібно говорити, бажано телефоном....:)

Юрій S

Ветеран форума
У мене часто люди запитують про курчат, яких я практично не виводжу на продаж... Бажаючим можу запропонувати таку схему... :) :) :) На даний момент я маю достатньо багато квочок... і можу щось під замовлення виінкубувати (Брекелі, легбари, шовкові. Крім маранів.) Можу посадити під одну, або під дві, і навіть під три квочки... :);) Вартість такого курчата буде по стандартній формулі. Плюс потрібно буде дивитись зручну доставку... потяг, автобус - бажано прямі... Тому якось так... ;:;::) А, навіть в деяких випадках можна було б забрати з квочкою... ;:;: Але за усе потрібно говорити, бажано телефоном....:)
Яких квочок розсилаєте - шовкових чи безпородних? :)

Romashka

Ветеран форума
Інкубаційне яйце Брекеля, Легбара, Китайської Шовкової. Можливий вивід курчат ( з під квочок або інкубатор ). Усе за обговоренням і домовленістю. 0680311069.

60943cd679f6a_image_name.jpg

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,227
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі