малина

anatoli

Активный форумчанин
Незнаю куди притулити.але якщо вже є тема про малину ,то прошу модераторів перемістити! Маю більше 10 сортів малини літнього плодоношення і ремонтантних! Кого цікавить будем розвивати тему ! Буду мати на продаж в осени саджанці!
Ось один з сортів літнього плодоношення Феномен!

Вкладення

anatoli

Активный форумчанин
Ще з літніх маю амереканський сорт Каскад делайт,польський Лачка(Ляшка),англійський Глен файн.Но саме більше подобається наш вітчизняний Феномен і Каскад!З ремів маю Зюгану .яка являється сортом тутаймером(дворазове плодоношення), Джоан Джей, Хімбо топ, жовту Порану росу або ранкова роса! Фото додам пізніше ,по мірі плодоношення названих сортів! Хоча реми вже почали плодоносити з цією аномальною погодою!

ira

Активный форумчанин
Доброго дня. Пишіть в чергу на саджанці на осінь, бо в мене з малиною не очень, а люблю сташенно:)

irena24

Активный форумчанин
І мене запишіть на саджанець жовтої і якоїсь ремонтантної де ягоди покрупніше.

anatoli

Активный форумчанин
Обидва сорти реми,дуже смачні! на переробку і заморозку залишаємо тільки їх! Бажаючі придбати саджанці восени пишіть бутьласка в приват ,кому і скільки і якого сорту! Дякувати Богу саджанців є достатньо і по доступних цінах! відповім в приват або по телефону 0984879014 Анатолій.

anatoli

Активный форумчанин
А це врожай 1 жовтня Феномену з однієї сторони ряду в 20 метрів! Смак я Вам скажу пречудовий!
Кого цікавлять саджанці пишіть!

Вкладення

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі