Фламинго
Ветеран форума
Правильно сделают...Хоча на теперішній час, для прикладу, більшість французів говорять (судячи з фр. джерел інформації), що не хочуть і не будуть робити ніякої вакцини від ковіду...
Правильно сделают...Хоча на теперішній час, для прикладу, більшість французів говорять (судячи з фр. джерел інформації), що не хочуть і не будуть робити ніякої вакцини від ковіду...
А чому Ви так вважаєте?Правильно сделают...
Теж чорно-мідні?
В тому числі... Але думаю що там мають бути двоякі NCC i BCC. З усіх курей, що лис минулого року не виніс, там залишилося декілька курочок одних і других. Шкода що пішло в гори купа добротного виставкового матеріалу... А з яйця, яке брали весною на стороні, заочно знаю в кого брали, отримали також різних півнів. Тому не знаю, але думаю, що коли Бог дасть, то будуть і одні і другі. Що також супер, що це змішання нових кровей... я це називаю нульовий рівень..Теж чорно-мідні?
Роман я правильно понял NCC и BCC это Голубо медный и Черно медный мараны ?В тому числі... Але думаю що там мають бути двоякі NCC i BCC. З усіх курей, що лис минулого року не виніс, там залишилося декілька курочок одних і других. Шкода що пішло в гори купа добротного виставкового матеріалу... А з яйця, яке брали весною на стороні, заочно знаю в кого брали, отримали також різних півнів. Тому не знаю, але думаю, що коли Бог дасть, то будуть і одні і другі. Що також супер, що це змішання нових кровей... я це називаю нульовий рівень..![]()