• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Мініскладчина на вітаміни.

DNK

Ветеран форума
Придбав іспанські вітаміни Апса Аміновіт 5-літрову каністру по оптовій ціні.
Дуже хороший склад і концентрація. Для випойки птиці дається 2-5 грам на 10 л води. Мені на рік вистачить 2 л.
Тому можу відлити і вислати по 1 літрі бажаючим.
Ціна 250 грн/л.
Це значно дешевше, ніж на роздрібному ринку ветпрепаратів.
https://ukrfid.prom.ua/p563287825-aminovit-apsa-ispaniya.html
Аміновіт Апса.jpg

Останнє редагування:

DNK

Ветеран форума
Якщо цікаво, є можливість купувати у складчину ветпрепарати на 20-30 % дешевше, ніж на ринку.
Вітаміни, імпортні антибіотики, трисульфон. Можна цілими упаковками, а можу і розділити.
Доречі, я взагалі у захваті від трисульфону (приблизно аналог людського бісептолу) - забувся що таке кокцидіоз і супутні інфекції профілактично убирає.
Пропоюючи ним від кокцідіозу у цьому році жодного разу не довелося користуватись антибіотиками.

Анатольевна

Активный форумчанин
Якщо цікаво, є можливість купувати у складчину ветпрепарати на 20-30 % дешевше, ніж на ринку.
Вітаміни, імпортні антибіотики, трисульфон. Можна цілими упаковками, а можу і розділити.
Доречі, я взагалі у захваті від трисульфону (приблизно аналог людського бісептолу) - забувся що таке кокцидіоз і супутні інфекції профілактично убирає.
Пропоюючи ним від кокцідіозу у цьому році жодного разу не довелося користуватись антибіотиками.
Подивиться, будь ласка, «лічку»

Balu

Активный форумчанин
Дима и я возьму ещё у тебя витаминов(понравились они мне) и трисульфон но лучше жидкий он экономичный и легче в пользовании не надо взвешивать в шприц набрал и в ведро с водой вылил!

• Нравится
Реакції: DNK

DNK

Ветеран форума
Коли пишете в лічку, вказуйте, будь ласка, тему "Мініскладчина на вітаміни", щоб я відразу розумів і вказуйте контактний номер телефону.
Дякую
Звяжуся з усіма на вихідних. Якщо треба буде - дозакажемо, поки є можливість

Олег---

Ветеран форума
Трисульфон справді чудо - повертає з того світу до життя навіть такі екземдляри які вже лежать...

• Нравится
Реакції: Balu

DNK

Ветеран форума
Замовив ящик (12 банок) , 48%, 1 л, KRKA (Словения).
1 моя і 3 банки замовлено. Вільно - 8
Банки вистачає надовго оскільки випоюють 1мл /1 л Н2О.
https://zoovetpostavka.com.ua/p299161145-trisulfon-trisulfon-antibakterialnyj.html
Роздрібна ціна стартує від 1700 грн.

У 8 чоловік є тимчасова можливість придбати чудовий препарат по крупнооптовій ціні, значно нижчій від риночної - 1099

Трисульфон 1.jpg

Вкладення

Останнє редагування:

Balu

Активный форумчанин
Дима ну литра многовато как бы для меня - может ещё кому литр много то можно литр и раздеребанить!? на две три части!?

Светлана

Ветеран форума
Я тоже от трисульфона не оказалась бы ,но мне хватит 200-300 гр.Только Диму загружать не стоит. Надо наверно самим организоваться. купить литр и разделить .Я умная!по части организации.У меня с почтой совсем туго . Могу только оплатить и получить .

DNK

Ветеран форума
Я тоже от трисульфона не оказалась бы ,но мне хватит 200-300 гр.Только Диму загружать не стоит. Надо наверно самим организоваться. купить литр и разделить .Я умная!по части организации.У меня с почтой совсем туго . Могу только оплатить и получить .
Можу поділити, якщо кратне 1 л виходить, але він досить густий, стікає довго.
По масі не вгадаєш, бо густина невідома. Треба буде якийсь мірний стакан шукати.
І Трисульфон і вітаміни перед поділом чи використанням треба взбовтувати, щоб рівномірну концентрацію зробити

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,393
Дописи
110,086
Користувачі
2,254
Новий користувач
Vladyslav
Угорі