міжпородна гібридизація перепелів

serega UA

Moderator
Команда форуму
На фото зображені самки отримані в результаті схрещування естонських з техаськими. Це гібриди F1, такі були не всі а лише приблизно 25%. За вагою як техасці а от за яйцем були гірші ніж батьківські форми. До речі такі ж вискакують і при схрещуванні техасців з фараонами, у цих з яйцем нормально.

serega UA

Moderator
Команда форуму
Були також красиві гібриди пєпєльного забарвлення від схрещування естонських+ мармурових+маньчжурів(світла форма з крапом сірого кольру). Нажаль не можу знайти фото.
Знайшов сірого маньчжура IMG_0323.JPG

Алёна72

Победитель нашего конкурса
Я сьогодні на олх читала про московські чорні перепела...500г тушка..і як я могла пропустити таку" породу "?Коли в мене фараони сиділи с техасцями,то також смокінгові великі получалися..але я іх не продавала..не змогла нову назву пташці дати:D

serega UA

Moderator
Команда форуму
Я сьогодні на олх читала про московські чорні перепела...500г тушка..
Така собі відверта брехня
Коли в мене фараони сиділи с техасцями,то також смокінгові великі получалися..але я іх не продавала..не змогла нову назву пташці дати:D
А даремно не продавали, я від заміксованих цих двох порід зустрічав на різних площадках назви по типу "чорний фараон","смокінгові м"ясні", "московські чорні" ще якось уже й не згадаю. І всі продають як нову породуmehpng. Наприклад в себе в господарстві я не завдавав собі за ціль розводити того ж смокінгового великого розміру, і закріплювати з кожним поколінням якісь породні ознаки. Хоча при побажанні клієнта, їх продавав, але як крос і тільки живою птицею не яйцем, причому обов"язково попереджав що при подальшому розведенні будуть вищеплюватись перепели іншого забарвлення...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі