МОЖЕТ ВСТРЕТЯТСЯ ДВА ОДИНОЧЕСТВА...

Олег---

Ветеран форума
захопився перепілками, хотів завести та якось дружина все відмовляла. Та дружина поки що категорично проти)))) Хоч вона і проти перепілок була проти))))
Ох вже ті дружини....ото і в мене - може б і вженився б вже, та вот ніяк не можу знайти таку, яка б, якщо не захоплювалась, то хоча б змирилась з всіми моїми багаточисельними хоббі...і любов до всякого птаства одне з головних... ги-ггггг :))

PAVA

Moderator
Команда форуму
Олег,то ми кастинг об*явимо.Найдемо тобі файну газдиню.;)

Сергій

Ветеран форума
Ох вже ті дружини....ото і в мене - може б і вженився б вже, та вот ніяк не можу знайти таку, яка б, якщо не захоплювалась, то хоча б змирилась з всіми моїми багаточисельними хоббі...і любов до всякого птаства одне з головних... ги-ггггг :))
Вам треба у проект "Фермер шукає дружину", він був 1 раз і щось більше не проходить, мабуть вільні фермери закінчились:) Мені теж дзвонили, пропонували взяти участь, думали, що я фермер:) Напишіть туди - і шоу Вам забезпечене:)

Олег---

Ветеран форума
Та я не особо то і фермер...так - любитель... є і інші хоббі яких бояться дівчата :)

Сергій

Ветеран форума
Та я не особо то і фермер...так - любитель... є і інші хоббі яких бояться дівчата :)
Та дарма...Буде "Любитель шукає дружину":) А інші страшні хоббі це які? Я собі навіть не уявляю, чого можуть боятись сучасні дівчата...

Олег---

Ветеран форума
Ги-гггг.... Альпінізм, тижневе проживання в палатці в глушині без душу і косметички, лазіння по горах, 20-30 кілограмовий рюкзак на хребті по 10 годин на день.... і це тільки по одному захопленню...а є ще інші :)

Касабланка

Активный форумчанин
Ги-гггг.... Альпінізм, тижневе проживання в палатці в глушині без душу і косметички, лазіння по горах, 20-30 кілограмовий рюкзак на хребті по 10 годин на день.... і це тільки по одному захопленню...а є ще інші :)
так Ви молодець... зразковий молодий хлопчина... краще мати позитивні хоббі ніж негативні (горілка і т.д.)... це ж прекрасне хоббі..- тільки заздрити (по доброму) можна

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі