Маємо з братом три інкубаційних шафи "Універсал-55". Років десять назад купили їх на розпродажі збанкротілої прахофабрики. Щоб це старе барахло почало давати прибуток і не потребувало круглодобового чергування, прийшлося розробити і виготовити прості і надійні прилади для його автоматизації. Повірте, по справжньому надійну техніку не так легко знайти.
Конструювання електроніки - моя професія і хоббі, тому сьогодні я пропоную всім, хто хоче вдосконалити, а головне - зробити надійнішим свій інкубатор, власні розробки:
- цифрові терморегулятори з сигналізацією,
- багатоточкові термометри з сигналізацією,
- регулятори вологості з сигналізацією,
- реле-таймери для різних механізмів перевороту.
Всі прилади власної розробки і виробництва. Гарантія. Ремонт (навряд чи знадобиться).
Прилади можна використати не тільки в інкубаторах. Теплиці, парники, вирощування грибів і т.д.
Конструювання електроніки - моя професія і хоббі, тому сьогодні я пропоную всім, хто хоче вдосконалити, а головне - зробити надійнішим свій інкубатор, власні розробки:
- цифрові терморегулятори з сигналізацією,
- багатоточкові термометри з сигналізацією,
- регулятори вологості з сигналізацією,
- реле-таймери для різних механізмів перевороту.
Всі прилади власної розробки і виробництва. Гарантія. Ремонт (навряд чи знадобиться).
Прилади можна використати не тільки в інкубаторах. Теплиці, парники, вирощування грибів і т.д.