Юрій S
Активный форумчанин
Та є ж повно таких порід.Я ще замало книжок прочитав в тому плані і спец освіти не маю для такої роботи...Але б хотілося щось гарненьке, могло б бути мясо-яєчне ..
![]()
Та є ж повно таких порід.Я ще замало книжок прочитав в тому плані і спец освіти не маю для такої роботи...Але б хотілося щось гарненьке, могло б бути мясо-яєчне ..
![]()
Одне другому не мало б мішати?Та є ж повно таких порід.
Тобто треба визначити, чим ця нова буде особливою )) Щоб була краща, ніж, скажімо, амрокс чи австралорп, "тим то і тим то".Одне другому не мало б мішати?![]()
![]()
Ну, думаю, що не обовязково так зразу щоб краща чи гірша, може щось посереднє.... щоб, для прикладу , була красива зовнішньо..Тобто треба визначити, чим ця нова буде особливою )) Щоб була краща, ніж, скажімо, амрокс чи австралорп, "тим то і тим то".
Ситцева, порцеляновий сусекс... Та й плімутрок красивий.Ну, думаю, що не обовязково так зразу щоб краща чи гірша, може щось посереднє.... щоб, для прикладу , була красива зовнішньо..![]()
![]()
Та і уже можна роботу починати...Ситцева, порцеляновий сусекс... Та й плімутрок красивий.
- Майже втратили... . То ж майбуть спочатку потрібно створювати власний український генофонд птиці, по максимуму всіх світових порід в одному із господарств (органічного утримання) згідно злагодженого реєстру порід. Та й було б не погано, щоб на державному рівні відбувалось хоч якесь фінансування (на годівлю) даної птиці.і вушанку втратили фактично,
Можна і не в одному з господарств, а різні породи в різних. Але справді, в Євросоюзі подекуди створюються клуби збереження автентичних порід (у статусі громадських організацій), і вони мають шанс виграти гранти на підтримку своєї діяльності - від держави або від різних фондів...- Майже втратили... . То ж майбуть спочатку потрібно створювати власний український генофонд птиці, по максимуму всіх світових порід в одному із господарств (органічного утримання) згідно злагодженого реєстру порід. Та й було б не погано, щоб на державному рівні відбувалось хоч якесь фінансування (на годівлю) даної птиці.![]()
Так, так я з вами повністю згоден, але ж реєстр порід в Україні потрібно вже створювати хоч і в електронному виглялі... .Можна і не в одному з господарств, а різні породи в різних.