Обмен Бентамки Миргород Полтавской области.

Galaiey

Осваивается на форуме
Надо обновить кровь стада.
Мои Бентамки:45-220820174926.jpg 60-190920174997.jpg 65-190920175003.jpg 72-190920175012.jpg

Galaiey

Осваивается на форуме
А шо з ними не так?trollpng
Не так : они ВСЕ родственники. Но и это не мешает, вроде - уродств не наблюдается. Но вот вылупляются сплошь ...петухи. К примеру, выводок 12 цыплят , а в нем всего 2 курочки. Петухи дерутся, мучают кур и приходится их очень рано резать.

Сергій

Ветеран форума
Думаєте, якщо "обновите кров", почнуть виводитися самі курочки?trollpng

• Нравится
Реакції: DNK

Galaiey

Осваивается на форуме
Я читала в интернете, что когда сплошь родственики, то петухов рождается больший %-т ! Ну, и само-собой, бывают уродства. И вообще, порода ослабляется (иммунитет хуже становится, подвержены болезням.
Вот потому я и задалась целью.

Сергій

Ветеран форума
Не вірте написаному...stoppng Перевіряйте все самі. Про статевий розподіл це взагалі з області фантастики... Півників і курочок завжди виводиться приблизно 50/50. Це якщо виводити багато. Якщо мало, співвідношення може бути іншим, відхилення може бути в ту чи іншу сторону і від ступеню спорідненості це не залежить. По всьому іншому... У Вас бентамки хворіють, виводяться виродки? Якщо ні, то проблеми нема. Але, якщо дуже хочеться... Я Вам можу подарувати пару півників, тільки якщо хтось приїде і забере їх. В мене їх штук 50, є з чого вибрати. І буде Вам "свіжа кров"...

Galaiey

Осваивается на форуме
Спасибо за подарок, но я не приеду ). Если бы это было в Миргороде, то на велосипеде приехала бы. Но только бентамочного петуха. У меня петухов тоже много, как я уже писала. Они дерутся и паруют кур с 2.3- 3 месяцев. Это ад. Приходится рано резать. Но даже 2 петуха остаются и те дерутся. Как вы держите 50 одновременно ?!- в голову мне не приходит совсем... У вас тоже бентамки ?

Сергій

Ветеран форума
Від Миргорода до Києва на велосипеді... не так вже й далеко...:);) Люди по півсвіту на велосипеді об'їжджають...:) 50 півників - це молодняк цього року, теж відгодовуються і чекають на свою чергу. Ну, може, не всі там бентамки, але бентамок півників штук 30-35 є точно. А дорослих є зараз 5, причому разом живуть 3. Трохи відганяють один одного, але не критично. Бентамки. Чи Ви думали, я Вам бройлера пропонував?:)

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі