У кожного кольору є свої породи улюбленці.І все таки Плімутрок в смугастому забарвленні- це класика...
Мені чомусь завжди була і є асоціація Суссекс- колумбійське забарвлення...- Суссекс - парцеляновий;
І він в цьому забарвленні найбільший.Мені чомусь завжди була і є асоціація Суссекс- колумбійське забарвлення...
Мені чомусь завжди була і є асоціація Суссекс- колумбійське забарвлення...
...это просто классика окраса у многих пород и по-моему она не обсуждается...І він в цьому забарвленні найбільший.
Так, це класичне для нього забарвлення, але саме порцеляновий Суссекс є еталоном і донором цього забарвлення для інших порід.Мені чомусь завжди була і є асоціація Суссекс- колумбійське забарвлення...
...дело вкуса...я бы из всех взял только серебристого...Так, це класичне для нього забарвлення, але саме порцеляновий Суссекс є еталоном і донором цього забарвлення для інших порід.
Особисто мені найбільше подобається Суссекс "королівський" і лавандовий.
Подобається також платина, але бентежать деякі особливості успаднування, лавандовий простіший і зрозуміліший.
Мені взагалі дуже подобається лавандовий колір, але маю можливість достати лише Орпінгтонів у цьому забарвленні, але Орпінгтони мені не подобаються. Такі то справи......дело вкуса...я бы из всех взял только серебристого...
З якого це дива?...это просто классика окраса у многих пород и по-моему она не обсуждается...
Навіть дуже обсуждается.Так, це класичне для нього забарвлення, але саме порцеляновий Суссекс є еталоном і донором цього забарвлення для інших порід